Un cheeseburger cinstit gata în câteva minute și cu doar câteva ingrediente de calitate? Hai! Este exact ceea ce ai nevoie atunci când ai o poftă ireală de "cheesecake", dar vrei să-ți răsfeți organismul cu o masă sănătoasă, fără aditivi suplimentari sau ceva care nu se potrivește 100% în dieta ta. Ceea ce este, de asemenea, minunat este că poți oricând să modifici această versiune după bunul plac ! 👉🏻 Nu ești un fan al murăturilor sau al roșiilor? Nicio problemă! Doar adaugi alte ingrediente care crezi că nu ar trebui să lipsească cu siguranță din burger! 🍔
1 porție conține
- 560 kcal
- 43 g carbohidrați
- 27 g grăsimi
- 29 g proteine
Pentru 1 porție
- 120 g de carne tocată de vită
- 5 g de ceapă
- 2 linguri de ketchup
- 2 linguri de muștar
- 1 lingură de sos de soia
- chiflă de burger
- 1 felie de cheddar
- sare
- piper
- castravete murat
Instrucțiuni:
-
Se piperează carnea tocată, se adaugă sare și puțin sos de soia. Se amestecă bine și se face o chiftea.
-
Se pune pe tigaia încinsă (am stropit‑o în prealabil cu puțin ulei de avocado).
-
Când carnea este gata, se scoate din tigaie și se pune deasupra o felie de brânză cheddar. Apoi se prăjește ușor chifla de burger în tigaie.
-
Când chifla este bine crocantă, ungeți o parte cu ketchup și cealaltă cu muștar, adăugați carnea finită, ceapa tocată, castravetele și acoperiți.
-
Am pregătit și o salată ușoară pentru a face o masă cât mai echilibrată posibil. Cartofii prăjiți de casă ar fi grozavi, de asemenea.
Așa că savurați și nu uitați să împărtășiți rezultatul pe Instagram cu etichetare @vilgainrecipes! ✨