Îți plac sandvișurile cu șuncă, dar îți dorești ceva de care organismul tău nu se va sătura pur și simplu, făcut din ingrediente de calitate, cu proveniență clară și care să te țină sătul mai mult timp? Cum ar fi să faci acasă un astfel de sandwich clasic cu salată pariziană, cu mult mai puține calorii și grăsimi nesănătoase, dar cu o doză bună de proteine și ingrediente 🔝? E mega ușor și îl poți face în ultimul moment, în timpul agitației de Revelion! ✨
1 porție conține
- 168 kcal
- 16 g carbohidrați
- 5 g grăsimi
- 16 g proteine
Pentru 10 porții
- 150 g de șuncă presată
- 100 g de mazăre congelată
- 250 g de brânză de vaci cu conținut scăzut de grăsimi
- 50 g de cremă de brânză
- 50 g castraveți murați
- 2 linguri de ceapă tocată
- lingură de muștar
- linguriță de Muștar Dijon
- piper
- sare
- 10 felii Vilgain sandwich bread
- 10 felii de șuncă presată
- 5 castraveți murați
- 10 felii salată iceberg
- 3 ouă
- ardei roșu
- arpagic
Instrucțiuni:
-
Începeți prin a face o salată de casă - aici trebuie doar să amestecați toate ingredientele pentru salată într‑un singur bol și lăsați să stea câteva ore.
(aprox. 600 g salată: 468 kcal I 24 g S I 6 g T 78 g B)
-
Apoi puneți pe pâinea preferată , pâine de secară, pâine prăjită sau poate pe o baghetă, așa cum am făcut noi.
-
Decorați după cum doriți - poate cu șuncă de calitate, ou fiert, murături, ardei și arpagic și savurați!