Cum altfel să folosești un dovleac decât să coci ceva bun din el? Ce zici de aceste fursecuri perfect crocante la exterior, cât se poate de moi în interior, ușor de preparat și care necesită doar câteva ingrediente, un cuptor, o foaie de copt și o jumătate de oră în bucătărie. 🚀
PS: este combinația perfectă cu un Pumpkin Spice Latte făcut în casă!
1 porție conține
- 64 kcal
- 6,5 g carbohidrați
- 3,3 g grăsimi
- 2 g proteine
Pentru 12 porții
- 3 linguri de Edible Cookie Dough
- 1 ou
- 2 linguri de făină de migdale
- 1 linguriță de scorțișoară
- 2 linguri Miere
- 3 linguri de piure de dovleac
- 1 linguriță de praf de copt
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, se amestecă Edible Cookie Dough, piureul de dovleac, un ou, mierea, praful de copt și scorțișoara. Se amestecă și se adaugă făina. Se face un aluat lucios. -
Scoatem aluatul cu o lingură și modelăm fursecul pe foaia de copt. În total, cantitatea ar trebui să fie suficientă pentru 12 bucăți, pe care le presărăm cu bucăți de ciocolată sau nucă de cocos. Coacem în cuptorul preîncălzit la 180 °C până când fursecurile sunt aurii. Acest lucru va dura aproximativ 10‑15 minute.
-
Lăsați să se răcească și serviți.
Poftă bună!