Gnocchi dulci? Da, ați auzit bine! Dacă nu ați încercat încă acest twist, acum este momentul să o rezolvați! Găluștele de cartofi perfect crocante, acoperite cu scorțișoară, sunt un adaos grozav la un iaurt grecesc și o baie de proteine pentru cea mai bună încărcătură de proteine , iar dacă vă plac churros și nu aveți timp să le faceți, aceasta este o super opțiune. Doar adăugați un topping prebio de ciocolată și sunteți gata! 🚀
1 porție conține
- 492 kcal
- 79 g carbohidrați
- 8 g grăsimi
- 26 g proteine
Pentru 2 porții
- 400 g de gnocchi
- 2 linguri zahăr din nucă de cocos
- 2 lingurițe de scorțișoară
- 1 lingură de ulei de nucă de cocos
- 1/2 cană de Iaurt grecesc
- 30 g de proteine cazeină vanilie
- scorțișoară
Instrucțiuni:
-
Este mega ușor! Puneți gnocchi fierți într‑o tigaie cu ulei de cocos topit. Se adaugă un amestec de scorțișoară și zahăr de nucă de cocos și se prăjesc până devin aurii. Se amestecă gnocchi‑ul astfel încât să nu se ardă și să fie acoperit pe toate părțile cu amestecul de scorțișoară. -
Între timp, amestecați iaurtul cu proteinele și serviți cu gnocchi prăjiți și puțină scorțișoară.
Deci, enjoy!