Că uneori nu ai timp, dar totuși vrei să mănânci bine? Această baghetă este exact pentru acele zile. Combinația de pui crocant, varză proaspătă și un dressing ușor picant te va menține- și datorită unei doze bune de proteine, te va sătura cu adevărat. Gata în câteva minute, încape într‑o cutie sau într‑un rucsac. Când știi ce pui în ea, o masă rapidă nu trebuie să fie deloc un compromis nutrițional. 🥖
1 porție conține
- 629 kcal
- 78 g carbohidrați
- 16 g grăsimi
- 42 g proteine
Pentru 2 porții
- 200 g de piept de pui
- strop sare
- 2 linguri de făină
- 1 ou
- 3 linguri de pesmet panko
- ghee în spray
- 2 baghete
- 50 g de varză chinezească
- 1 lingură de sos sweet chilli fin
- 1 lingură de ketchup
- 1/2 de linguriță de ceapă uscată
- 1/2 de linguriță de usturoi
- 1/2 de linguriță de boia măcinată
- sare
- piper
- 2 linguri de Iaurt grecesc
- 1 linguriță de maioneză light
- 1 lingură de muștar
Instrucțiuni:
-
Se taie puiul în nuggets mai mici, se sărează, se piperează și se acoperă (făină -> ou -> pesmet panko).
-
Se stropesc nuggeturile învelite, cu ghee și se pun în friteuză cu aer cald (200 °C, 10‑15 minute).
-
Între timp, se amestecă toate ingredientele pentru sos și se toacă varza.
-
Puteți apoi să încălziți bagheta, să stratificați sosul, varza și nugget‑urile finite.
-
Asta e tot, așa că savurați!