Un meniu ca o baghetă, dar cu ingrediente mai bune, proaspete și mult mai ieftine? Da, este mega ușor și îl poți mânca în câteva minute. Așa că, dacă vrei să-ți surprinzi prietenii la o petrecere sau să pregătești un prânz ușor de luat la pachet, consultă rețeta completă, care îți arată cum să faci patatas crocante și gustoase și ice tea răcoritor! 👌🏻
1 porție conține
- 730 kcal
- 85 g carbohidrați
- 19 g grăsimi
- 45 g proteine
Pentru 1 porție
- 1 baghetă
- 60 g de R2E carne de vită jerk
- ketchup
- oțet balsamic
- sos sweet chilli
- sos de soia
- sare
- piper
- boia măcinată - afumată
- 2 felii de brânză
- 40 g de chutney de ceapă
- Sos BBQ
- 100 g de cartofi
- boia măcinată - afumată
- ceapă uscată
- sare
- ghee în spray
- 1 linguriță de maioneză light
- 3 linguri de Iaurt grecesc
- 1 linguriță de muștar
- sare
- piper
- usturoi uscat
- ceapă uscată
- 1 linguriță de ceai negru
- 150 ml apă
- gheaţă
- 4 felii de portocale
- stevia drops
Instrucțiuni:
-
Se taie cartofii, se condimentează, se stropesc cu ghee și se coc la aproximativ 190 °C timp de 25 de minute.
-
Între timp, puteți amesteca toate ingredientele pentru sos și vă puteți pregăti ceaiul negru conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
-
Se încălzește ușor carnea într‑o tigaie și se condimentează cu ketchup, oțet balsamic, sos de soia, sos chilli dulce, sare, piper și boia afumată (după gust). Tăiați apoi bagheta, prăjiți‑o și începeți să faceți straturi - chutney de ceapă pe o jumătate, carne, brânză și sos BBQ deasupra. Puneți‑o pe un grătar sau într‑o tigaie uscată pentru câteva minute.
-
La final, serviți bagheta cu patatas, dip și ceai rece cu o felie de lămâie sau portocală și gheață. Poftă bună!
PS: Dacă vreți doar bagheta, valorile sale sunt după cum urmează:
👉🏻 560 kcal I 37 g B I 65 g S I 13 g T