Ești în căutarea unei mese rapide care să te sature și, în același timp, să satisfacă gustul? 🚀 Atunci ai ajuns la locul potrivit! Încearcă aceste paste cremoase într‑o singură tigaie cu ciuperci și bacon, care sunt gata în 20 de minute și aproape că nu vei murdări vasele!
1 porție conține
- 736 kcal
- 91 g carbohidrați
- 22 g grăsimi
- 28 g proteine
Pentru 4 porții
- 500 g de Vilgain Paste Fusilli
- 150 g de bacon
- 250 g de ciuperci champignon
- 1 ceapă
- 2 căpățăni de usturoi
- 30 g de parmezan
- 250 ml de bulion de pui
- 250 ml de 12% smântână
- suc de lămâie
- strop de piper
- sare
- 1 linguriță de usturoi uscat
- frunză de pătrunjel
Instrucțiuni:
-
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. -
Se taie baconul în cuburi și se prăjește într‑o tigaie. Puteți adăuga puțin ulei de măsline. După ce baconul este rumenit pe toate părțile, scoateți‑l din tigaie și lăsați‑l deoparte.
-
Se pune ceapa tocată mărunt în tigaie și se rumenește timp de aproximativ 3 minute. Se adaugă apoi usturoiul tăiat felii și ciupercile tăiate felii.
-
Se condimentează cu piper, sare și usturoi uscat și se sotează încă 5 minute, până când ciupercile sunt moi.
-
Se pune baconul înapoi în tigaie și se toarnă smântâna și bulionul peste tot. Se fierbe până când sosul se îngroașă.
-
La final, adăugați în sos parmezan ras, puțină zeamă de lămâie, pătrunjel tocat mărunt și paste fierte. Se amestecă totul.
-
Și puteți servi, așa că savurați.