Nu este nimic mai ușor și mai bun decât să pui totul într‑o singură tigaie și să creezi un prânz delicios pentru întreaga familie fără să lași în urmă o grămadă de vase. Tocmai de aceea ar trebui să încerci aceste paste cu feta, roșii, spanac și somon, care sunt cobydup pe masă și fac, de asemenea, un mealprep excelent pentru mai multe zile. Este perfectă pentru a te sătura și pentru a oferi organismului tău nutrienți de calitate. 💪🏻
1 porție conține
- 461 kcal
- 32 g carbohidrați
- 23 g grăsimi
- 31 g proteine
Pentru 4 porții
- 250 g de paste cu năut
- 200 g de somon
- 200 g de brânză feta
- 100 g de baby spanac
- 200 g de roșii cherry
- 20 ml de ulei de măsline
- piper
Instrucțiuni:
-
Se fierb pastele conform instrucțiunilor. -
Se îndepărtează pielea de pe somon și se taie în cuburi.
-
Se pun roșiile cherry, spanacul baby, somonul și feta în tava de copt.
-
Se stropește totul cu ulei de măsline și piper.
-
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de 15‑20 de minute.
-
După ce scoateți din cuptor, zdrobiți somonul, feta și roșiile cu o furculiță, adăugați pastele fierte și amestecați.
-
Și le putem servi acasă sau într‑o cutie la drum. Poftă!