Dacă vă plac pastele cremoase, o să vă placă aceasta! Orzo perfect cremos parfumat cu usturoi combinat cu somon și baby spanac este pur și simplu delicios! În plus, este un prânz ușor plin de proteine cu care nu veți da greș nici atunci când gătăți mealprep pentru noua săptămână. 🍲
1 porție conține
- 564 kcal
- 46 g carbohidrați
- 24 g grăsimi
- 39 g proteine
Pentru 2 porții
- 200 g de somon
- 1 cană de baby spanac
- 2 căpățăni de usturoi
- 1 linguriță de Vilgain grass - fed ghee
- 100 g de ricotta
- 30 g de parmezan
- 1 strop sare
- 1 strop de Ierburi
- 120 g de paste orzo
- 500 ml de bulion de pui
Instrucțiuni:
-
Zeama se aduce la fierbere și se toarnă pastele. Se lasă să fiarbă sub capac timp de aproximativ 10 minute.
-
Între timp, se prăjește somonul tăiat cubulețe în 1 linguriță de ghee sau unt. Se condimentează cu sare și se adaugă rozmarin sau alte ierburi preferate.
-
Se scoate somonul din tigaie. În tigaie, se lasă usturoiul zdrobit să miroasă.
-
Se adaugă apoi ricotta și se toarnă restul de zeamă sau apă. Se adaugă spanacul mic, pastele și se presară cu parmezan. Se lasă să se încălzească pentru un moment.
-
Acoperiți cu bucăți de somon prăjit, presărați cu mărar și savurați!