Un desert sănătos cu proteine? Pregătiți această brânză de vaci la cuptor, completată cu o varietate de fructe, iar crumble‑ul de deasupra este ca o glazură crocantă pe tort. Este excelent și a doua zi, așa că nu ezitați să vă faceți porțiile la cutie. Jumătate din prăjitura întreagă are doar 362 de calorii, așa că o puteți folosi și ca un mic dejun complet nutritiv.
1 porție conține
- 362 kcal
- 19,6 g carbohidrați
- 18,4 g grăsimi
- 23 g proteine
Pentru 2 porții
- 300 g brânză dulce moale
- 100 ml de băutură de migdale
- 1 ou
- 1 lingură de sirop de cicoare
- 30 g de afine
- 20 g de ghee
- 25 g de făină de ovăz fără gluten
- 15 g de făină de migdale
- 1 lingură de sirop de cicoare
Instrucțiuni:
-
Se amestecă toate ingredientele pentru bază, mai puțin afinele, într‑un bol potrivit pentru cuptor. Aranjați afinele deasupra. -
Pregătiți crumble‑ul amestecând toate ingredientele. Se așază în strat într‑un vas de copt cu amestecul de brânză de vaci. Coaceți la temperatura de 180 °C timp de aproximativ 35 de minute.
-
Lăsați să se răcească după coacere. Se poate lua direct din formă. După ce s‑a răcit complet, poate fi tăiat și servit pe o farfurie.