Nu ai timp să pregătești prânzul sau cina, dar nu vrei să îți umpli organismul cu ceva care nu va face decât să te obosească? Ce‑ar fi să încerci acest bol ușor cu năut și brânză halloumi delicioasă, care este chiar pe masă, încape în cutie și are un gust minunat! 🥗
1 porție conține
- 581 kcal
- 44 g carbohidrați
- 30 g grăsimi
- 31 g proteine
Pentru 1 porție
- 80 g de Vilgain R2E năut
- 80 g de brânză halloumi
- 50 g de Vilgain R2E linte brună
- 30 g de avocado
- 100 g de roșii cherry
- 80 g de castraveți
- 80 g de mix de salată
- 10 g de miere de flori
- sos sweet chilli fin
- 5 uleiuri de avocado
- ceapă verde
- mix de semințe cu miere și chilli
- 2 linguri de Iaurt grecesc
- 40 g de Vilgain hummus de ardei
Instrucțiuni:
-
Se prăjește năutul în puțin ulei de avocado într‑o tigaie, când este ușor crocant, se toarnă sos de chilli dulce peste el, după gust. -
Se taie brânza halloumi în felii de aproximativ 1 cm grosime, se prăjesc într‑o tigaie pe ambele părți până devin aurii și, la final, se stropesc ușor cu miere și se lasă să se caramelizeze.
-
Apoi serviți totul într‑un bol - salată, legume tocate, linte, năut prăjit și felii de brânză halloumi.
-
Se acoperă cu ceapă de primăvară tocată, semințele preferate, iaurt grecesc sau cottage și hummus cu paprika afumată.
-
Așa că poftă!