O ruladă al cărui aluat necesită trei ingrediente și, de asemenea, nu conține gluten? Credeți‑ne, veți saliva după aceasta. Aluatul are gust de banană și vanilie, cu cremă de căpșuni, gem de căpșuni sau căpșuni proaspete. Pentru a face căpșunile și mai delicioase, acoperiți cu topping de căpșuni și savurați. În plus, o bucată are mai puțin de 200 kcal.
1 porție conține
- 180 kcal
- 16,2 g carbohidrați
- 4 g grăsimi
- 17 g proteine
Pentru 6 porții
- 2 banane
- 2 ouă
- 30 g proteine de vanilie
- 250 g brânză dulce moale
- 150 g de Iaurt grecesc
- 10 picături de stevia drops de căpșuni
- 15 g de proteine de căpșuni
- 50 g de gem de căpșuni
- 20 g topping prebiotic de căpșuni
- 15 g de migdale acoperite cu ciocolată albă cu praf de zmeură
- 100 g de căpșuni
Instrucțiuni:
-
Pentru aluat, se separă gălbenușurile de albușuri. -
Se bat albușurile spumă tare. Se bat gălbenușurile de ou cu bananele cu un mixer.
-
Adăugați proteinele la acest amestec și amestecați. Apoi adăugați albușurile spumă.
-
Se întinde aluatul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace la 180 °C timp de 15 minute.
-
După coacere, se îndepărtează hârtia de copt, se rulează, se înfășoară într‑un prosop și se lasă să se răcească.
-
Se amestecă toate ingredientele pentru cremă.
-
Se unge blatul cu gem de căpșuni. Apoi se întinde crema pregătită peste tot stratul. Păstrați o parte din cremă pentru partea de sus a ruladei.
-
Peste cremă se adaugă căpșuni decongelate tăiate felii sau căpșuni proaspete.
-
Se rulează cu grijă. Se unge deasupra cu crema rămasă, se toarnă toppingul și se decorează cu migdale tocate acoperite cu ciocolată.
-
Se lasă să se întărească timp de cel puțin o jumătate de oră și se servește.