Paste cu sos de smântână, pui și ciuperci

30 min.
Comentarii
Paste cu sos de smântână, pui și ciuperci

Uitați de caloriile goale! Această rețetă nu se rezumă doar la sos cremos și șuncă - datorită pieptului de pui, parmezanului și mozzarellei, aveți mai mult de 45 g de proteine per porție pentru a vă menține sătul pentru mult timp. Adăugați la acestea fibrele din ciuperci, carbohidrații complecși din paste și o porție consistentă de aromă. Gata în jumătate de oră, este perfectă pentru un prânz consistent și ca o masă pregătită pentru a doua zi. Vrei să o încerci? 🍽️

Cumpărarea ingredientelor folosite pentru rețetă

1 porție conține

  • 646 kcal
  • 62 g carbohidrați
  • 22 g grăsimi
  • 47 g proteine

Pentru 2 porții

  • 250 g de piept de pui
  • 160 g de penne
  • 150 ml de 12% smântână
  • 15 g de parmezan
  • 30 g de mozzarella rasă
  • 125 g de ciuperci champignon
  • 25 g de bacon
  • 1/2 ceapă roșie
  • 1 căpățănă de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper
  • ghee în spray

Instrucțiuni:

  1. Paste cu sos de smântână, pui și ciuperciSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Spălați, sărați, piperați și prăjiți pieptul de pui în puțin ghee până devine auriu. Aveți grijă să nu gătiți prea mult carnea, îndepărtați‑o când este frumos suculentă.

  2. Se prăjesc apoi ciupercile feliate, ceapa și baconul în tigaie. Se toarnă smântâna, se amestecă, se adaugă parmezanul ras și mozzarella la amestec și se condimentează cu oregano uscat. Se lasă sosul să fiarbă la foc mic timp de câteva minute. Pentru o consistență mai cremoasă, se adaugă apa pentru paste.

  3. Puneți pastele și sosul pe o farfurie, adăugați pieptul de pui tăiat felii, ceapă verde și savurați!Paste cu sos de smântână, pui și ciuperciPaste cu sos de smântână, pui și ciuperci

Produse folosite în rețetă

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Paste cu pui și sos de roșii

Paste cu pui și sos de roșii

Penne cu somon

Penne cu somon

Penne cu niva și pui

Penne cu niva și pui

Paste cu ton și măsline

Paste cu ton și măsline

Paste cu feta și somon

Paste cu feta și somon

Paste cu pui și sos chilli dulce

Paste cu pui și sos chilli dulce

Paste cu pesto de leurdă

Paste cu pesto de leurdă

Paste cu ciuperci și bacon

Paste cu ciuperci și bacon

Paste cu dovleac cu feta și curcan

Paste cu dovleac cu feta și curcan

Gnocchi cu pui și pesto de busuioc

Gnocchi cu pui și pesto de busuioc

Pui rapid cu boia

Pui rapid cu boia

Chifteluțe în sos de roșii

Chifteluțe în sos de roșii

Chilli con carne de vită cu orez

Chilli con carne de vită cu orez

Supă din dovleac Hokkaido și lapte de cocos

Supă din dovleac Hokkaido și lapte de cocos

Ramen japonez: o supă simplă și rapidă

Ramen japonez: o supă simplă și rapidă