Lasagna vegană cu linte

90 min.
Comentarii
Lasagna vegană cu linte

O încărcătură bună de lasagna vegană? Este exact ceea ce ți‑am pregătit astăzi!

Fie că ești vegan sau nu, cu siguranță te vei bucura de această versiune, deoarece are tot ce-ți trebuie pentru a-ți satisface nu doar poftele, ci și organismul. datorită lintei care stă la baza lasagnei, este prânzul perfect pentru Revelion și mealprep oricând te grăbești, dar vrei o masă sățioasă pe care trebuie doar să o reîncălzești într‑o zi agitată. 🚀

Cumpărarea ingredientelor folosite pentru rețetă

1 porție conține

  • 267 kcal
  • 46,7 g carbohidrați
  • 19,5 g grăsimi
  • 15,3 g proteine

Pentru 6 porții

Pentru amestecul de legume:
Pentru "bechamel" vegan:
Pentru lasagna:

Instrucțiuni:

  1. Lasagna vegană cu linteÎncepeți cu amestecul de legume. Prăjiți ceapa tocată și usturoiul în ulei de măsline până devin aurii. Apoi adăugați morcovii feliați, ciupercile și sotați din nou.

  2. Se condimentează legumele cu boia dulce, usturoi uscat și busuioc. Se amestecă totul bine și se toarnă piureul de roșii. Se adaugă 2 linguri de pesto vegan pentru o aromă mai completă și se amestecă.

  3. Apoi, se adaugă lintea maro prefiartă, 2 mâini de frunze de spanac și se fierbe până când morcovii sunt moi. La final, condimentați amestecul de legume cu sare și piper.

  4. Următorul pas este să pregătiți "bechamel". Aruncați nucile de caju într‑un blender, turnați apă, adăugați oțet de mere, sucul de la o jumătate de lămâie, piper, sare și amestecați până obțineți o cremă omogenă.

  5. Se pregătește un vas de copt. Întindeți pe fundul tăvii puțin amestec de legume. Așezați feliile de lasagna deasupra, urmate de "béchamel" vegan, apoi din nou amestecul de legume și feliile de lasagna și continuați să faceți acest lucru până când rămâneți fără paste. Amestecul de legume trebuie să fie deasupra.Lasagna vegană cu linte

  6. Coaceți lasagna în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute la 180 °C. După 15 minute, se toarnă puțină apă peste lasagna. După coacere, se scoate din cuptor și se lasă să se odihnească pentru o vreme.

  7. Se servește presărat cu drojdie delicatese.

    Poftă!Lasagna vegană cu linte

Produse folosite în rețetă

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
Chilli con carne de vită cu orez

Chilli con carne de vită cu orez

Supă din dovleac Hokkaido și lapte de cocos

Supă din dovleac Hokkaido și lapte de cocos

Ramen japonez: o supă simplă și rapidă

Ramen japonez: o supă simplă și rapidă

Bol mexican cu pui jerk

Bol mexican cu pui jerk

Supă de roșii cu cartofi dulci

Supă de roșii cu cartofi dulci

Salată într-un pahar

Salată într-un pahar

Pâine prăjită cu ou

Pâine prăjită cu ou

Paste cu pui și sos de roșii

Paste cu pui și sos de roșii

Plăcinte de dovleac

Plăcinte de dovleac

Quesadilla cu ton

Quesadilla cu ton

Chifteluțe de pui cu orez

Chifteluțe de pui cu orez

Brânză pane de casă la cuptor

Brânză pane de casă la cuptor

Chifteluțe suedeze cu piure de cartofi

Chifteluțe suedeze cu piure de cartofi

Supă de fasole roșie

Supă de fasole roșie

Salată Caesar cu pui

Salată Caesar cu pui