Clătitele dulci sunt clasice, dar ce‑ar fi să le transformi de data aceasta și să le faci sărate? Amestecul nostru pentru clătite este grozav și pentru asta, trebuie doar să coci umplutura ta preferată, cum ar fi șunca și brânza, să le acoperi cu legumele și sosul preferat și în câteva minute vei avea pe masă un mic dejun sau un brunch plin de proteine și carbohidrați pe care îl poți pregăti oricând diferit...
Deci, ce ai adăuga la el? Ai rămâne la șuncă și brânză, sau ai adăuga ton, legume fermentate sau pui pentru a completa o cină rapidă atunci când nu poți să o faci? 😏
1 porție conține
- 401 kcal
- 26 g carbohidrați
- 18,5 g grăsimi
- 32,7 g proteine
Pentru 1 porție
- 70 g de Vilgain protein mix pentru clătite și vafe -low sugar
- 70 ml apă
- 20 g de 30% Eidam
- 20 g de șuncă presată
- 2 ml de ghee în spray
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, se amestecă aluatul de clătite și apa până se omogenizează. -
Se presară puțin ghee pe tigaie. Se adaugă o lingură de aluat, se pune o bucată de șuncă și brânză pe aluat și se adaugă încă o lingură de aluat. Se prăjesc pe ambele părți. Se prepară o altă clătită în același mod.
-
La final, se ornează cu arpagic. Se servește cu legume.