Vă place un dejun savuros? Dar sunteți în pană de idei și inspirație? Aceste chifle sunt un must‑try. Pregătiți‑le în avans și savurați‑le dimineața. Sunt grozave încălzite, le puteți mânca singure, le puteți acoperi cu legume sau le puteți umple și le puteți lua cu dvs. la serviciu și pe drum.
Sunt moi, gustoase și le puteți face cu ușurință repede.
1 porție conține
- 198 kcal
- 21,7 g carbohidrați
- 5,8 g grăsimi
- 14,8 g proteine
Pentru 6 porții
- 200 g brânză dulce moale
- 2 ouă
- 120 g de făină
- 30 g de semințe de in
- 1/2 de linguriță de usturoi uscat
- 1 linguriță sare
- 1/2 lingură de praf de copt
- 100 g de șuncă presată
- 80 g de mozzarella rasă
- 30 g de baby spanac
- 30 g de făină
- 20 g de mozzarella rasă
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, se amestecă brânza de vaci și ouăle. Se adaugă făina, semințele de in măcinate, sarea, usturoiul uscat și praful de copt și se amestecă. Se adaugă apoi mozzarella rasă, șunca tocată și și spanacul tocat. -
Pe o planșetă tapetată cu făină, se modelează chiflele și se așază pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. Se presară deasupra cu brânză.
-
Coaceți la 200 °C timp de 5 minute, apoi reduceți temperatura la 180 °C și coaceți încă 15 minute.
-
Poftă bună!