Sunteți în căutarea unui desert rapid și nutritiv pe care îl puteți face cu doar câteva ingrediente de bază? Aceste brioșe sunt în mod natural dulci datorită fructelor, dar și ușoare și pufoase, fără zahăr sau grăsimi suplimentare. Datorită făinii de ovăz bogate în fibre și a grăsimilor de calitate , vă vor sătura fără să vă împovăreze. Sunt excelente ca mic dejun, gustare sau desert după prânz, pe care le puteți savura cu conștiința împăcată. 🧁
1 porție conține
- 177 kcal
- 19 g carbohidrați
- 8 g grăsimi
- 7 g proteine
Pentru 14 porții
- 100 g de făină de ovăz
- 100 g de făină
- 2 ouă
- 150 g de Iaurt grecesc
- 40 g de proteine în aromă de ciocolată albă
- 80 g de unt
- 70 g zahăr din nucă de cocos
- 150 g de zmeură
- 80 g de Vilgain ciocolată albă
- 8 g de praf de copt
- extract de vanilie
Instrucțiuni:
-
Se bat ouăle cu zahărul, se adaugă untul topit, iaurtul, ingredientele uscate și se amestecă bine. -
Se amestecă cu zmeură, ciocolată albă tocată. Se lasă puțină ciocolată deasupra pentru decorare.
-
Apoi trebuie doar să pregătiți formele de brioșe, să le umpleți 2/3 cu aluat și să puneți deasupra restul de ciocolată. Coaceți timp de aproximativ 10‑12 minute la 170 °C.