Doar 4 ingrediente și o gustare sănătoasă bogată în proteine este tot ce ai nevoie. Da, ai citit bine! De asemenea, este perfect crocantă, plină de ciocolată și unt de arahide de înaltă calitate... Ideal pentru acasă cu ceai și pentru a lua la serviciu, la școală, în călătorii... Sună prea bine? Pentru că este foarte bine! Așa că convingeți‑vă singuri și încercați și voi.
PS: Nu uitați să împărtășiți cum v‑au plăcut batoanele pe Instagramul nostru cu hashtagul @vilgainrecipes! ✨
1 porție conține
- 246 kcal
- 13 g carbohidrați
- 17 g grăsimi
- 7 g proteine
Pentru 6 porții
- 50 g de protein crispies
- 100 g de ciocolată neagră
- 50 g de ulei de nucă de cocos
- 50 g de pudră de unt de arahide
- 3 linguri apă
Instrucțiuni:
-
Într‑un bol, amestecați Vilgain crispies proteice cu ciocolată neagră topită și ulei de cocos. Se amestecă bine pentru a combina și a acoperi uniform crispies‑ul proteic cu ciocolata. -
Se toarnă amestecul într‑o formă de pâine din silicon (sau orice altă formă potrivită) și se întinde uniform. Apoi puneți forma în congelator timp de aproximativ 15 minute pentru a întări amestecul.
-
Într‑un bol mic, amestecați pudra de unt de arahide cu 2‑3 linguri de apă până obțineți un amestec omogen.
-
După 15 minute, scoateți forma din congelator și turnați amestecul de arahide peste amestecul de ciocolată. Utilizați o furculiță sau o țepușă pentru a "amesteca" ușor amestecul de arahide în amestecul de ciocolată și pentru a face linii în zigzag.
-
Se readuce forma la congelator și se lasă să se întărească timp de 1 oră.
-
După 1 oră, scoateți din congelator, tăiați în bucăți și savurați!