Tort de morcovi la micul dejun? Nicio problemă! Această bunătate ușoară plină de proteine poate fi făcută rapid, este, de asemenea, perfectă ca un melaprep pentru mai multe zile înainte și vă va da un start minunat pentru noua zi. De asemenea, are o mulțime de fibre și nu se va pierde doar ca un mic dejun. Este grozavă și ca desert pentru un vizitator neașteptat, care va fi surprins de gustul său delicios cu un twist de scorțișoară! 🤩
1 porție conține
- 532 kcal
- 58,7 g carbohidrați
- 16,9 g grăsimi
- 35,9 g proteine
Pentru 1 porție
- 75 g banane
- 8 g de nuci pecan
- 50 g de Vilgain fulgi de ovăz
- 15 g de proteine vegane de vanilie
- scorțișoară
- 1/2 de linguriță de praf de copt
- 25 g de morcovi
- 1 lingură sirop de arțar
- 140 ml de unt de migdale
- 50 g de Iaurt grecesc
- 15 g de proteine vegane de vanilie
- 5 g de nuci pecan
Instrucțiuni:
-
Preîncălziți cuptorul la 180 °C. -
Se pisează banana într‑un vas de copt (cu diametrul de 11 cm).
-
Se amestecă celelalte ingrediente, nucile pecan tocate, ovăzul, morcovii rași mărunt, scorțișoara, praful de copt, siropul de arțar și laptele.
-
Se amestecă bine și se coace timp de 35 de minute.
-
Între timp, amestecați iaurtul și proteinele, puneți deasupra prăjiturii răcite și adăugați câteva nuci pecan pentru decor. Poftă bună!