Îți plac colaci pufoase cu gem, semințe de mac și cremă de vanilie? Acum poți lua acest deliciu al copilăriei la micul dejun - într‑o versiune îmbunătățită din punct de vedere nutrițional, care oferă proteine, carbohidrați complecși și o porție de nostalgie în farfurie. Terciul de ovăz cremos cu semințe de mac, gem de prune și budincă proteică de vanilie te va încălzi și te va sătura până la prânz - cu până la 36 g de proteine per porție. O masă care te duce înapoi în copilărie, dar care te menține în formă. 💪🏻
1 porție conține
- 531 kcal
- 75 g carbohidrați
- 8 g grăsimi
- 36 g proteine
Pentru 1 porție
- 55 g de fulgi de ovăz
- 30 g proteine de vanilie
- 260 ml de băutură de ovăz
- 20 g de miere de flori
- 2 lingurițe de gem
- 20 g de budincă proteică de vanilie
- mac
Instrucțiuni:
-
Se pun fulgii în oală, de asemenea proteinele și se toarnă laptele. -
Se amestecă și se adaugă mierea.
-
Când terciul începe să fiarbă, reduceți focul și amestecați până se îngroașă. Ar trebui să fie mai gros, nu lichid.
-
Între timp, preparați budinca cu milkshake proteic conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ideal este o consistență mai subțire.
-
Puneți terciul într‑un bol, turnați budinca în jur și deasupra. Adăugați dulceața deasupra și presărați niște semințe de mac măcinate.
-
Și serviți, deci poftă bună!