Ai chef de un desert sănătos sau vrei să pregătești micul dejun? Aceste fulgi de ovăz coapte au jumătate din gustul unui fursec și jumătate din cel al negreselor. Deci, dacă nu te poți decide ce vrei mai mult, acesta este compromisul perfect! ✨ În plus, este foarte ușor și gata în câteva minute. Apoi aștepți doar o textură perfect netedă care se topește pe limbă, perfectă pentru a-ți începe ziua sau pentru a o face mai bună cu o cafea după o zi lungă la serviciu. 💪🏻
1 porție conține
- 404 kcal
- 46 g carbohidrați
- 13 g grăsimi
- 23 g proteine
Pentru 1 porție
- 45 g de Vilgain fulgi de ovăz
- 100 g de băutură de ovăz
- 1 linguriță sirop de arțar
- 1 linguriță de praf de copt
- 5 picături de extract de vanilie
- 1 strop sare
- 1 lingură de unt de caju
- 10 g de chipsuri de ciocolată
- 15 g de proteine de ciocolată
- 1 linguriță de cacao
- 1 lingură de băutură de ovăz
- 10 g de chipsuri de ciocolată
- 1 linguriță de topping prebiotic de ciocolată
Instrucțiuni:
-
Preîncălziți cuptorul la 185 °C.
-
Puneți ingredientele pentru bază (ovăz, lapte, sirop, praf de copt, extract de vanilie, sare) într‑un blender și amestecați până la omogenizare.
-
Împărțiți aluatul în jumătate în două boluri sau căni mici. Adăugați untul de caju și chipsurile de ciocolată într‑o parte și amestecați până când totul este combinat.
Adăugați pudra de cacao sau cacao, pudra proteică de ciocolată, laptele și chipsurile de ciocolată în cealaltă parte.
-
Se unge cu unt sau ulei un vas care poate intra în cuptor. Se toarnă ambele aluaturi în vas, pe rând, pe părți opuse (consultați videoclipul) și se coace timp de 15‑20 de minute.
👉🏻 15‑18 minute pentru un centru ușor crud, 20 de minute pentru o consistență fermă, ca de tort.
-
Se lasă să se răcească timp de 5 minute înainte de servire și se ornează cu topping prebio. Deci, enjoy!