Terci de ovăz? Așteaptă-te la textura cremoasă supremă care se topește pe limbă, la o dulceață subtilă, la gustul intens de vanilie adevărată și la cireașa de pe tort sub formă de fructe suculente și granola crocantă cu fistic și unt de fistic. Un mic dejun ideal, dar și o gustare sau un desert pe care îl poți pune cu ușurință într‑un borcan și lua cu tine oriunde te‑ai duce! 🔥
1 porție conține
- 432 kcal
- 37 g carbohidrați
- 16 g grăsimi
- 31 g proteine
Pentru 1 porție
- 30 g de fulgi de ovăz
- 150 g apă
- 50 g de băutură de ovăz
- 15 g proteine de vanilie
- 5 g de cremă de fistic
- 80 g de budincă proteică de vanilie
- 60 g de căpșuni congelate
- 10 g de granola
- 5 g de fistic
- 5 g de cremă de fistic
Instrucțiuni:
-
Se toarnă fulgii în tigaie și se acoperă cu apă. Se aduce la fierbere. Se amestecă proteinele în lapte și se adaugă la fulgi. Se amestecă și se îndepărtează de pe foc. -
Adăugați untul de fistic în terciul fiert și puneți terciul într‑un bol. Adăugați budinca proteică, căpșunile, granola, fisticul, untul și savurați.