Ziua Îndrăgostiților bate la ușă, așa că ce‑ai zice să încerci aceste velvet cookies , crocante la exterior și moi la interior? Culoarea roșie perfectă se datorează sfeclei roșie, iar aroma red velvet se datorează amestecului nostru de prăjituri și cacao, care oferă prăjiturilor mai multe proteine și cantitatea potrivită de energie. Frumoase la vedere, simple de preparat... Așa că dă-i drumul și nu uita să ne arăți rezultatul pe Instagram cu tag‑ul @vilgainrecipes! 🤳🏻
Btw - dacă dai peste rețetă după Valentine's Day, nu-ți face griji! Simte‑te liber să faci prăjiturile ori de câte ori ai poftă de dulce și o sfeclă roșie face cu ochiul din coșul din cămara ta. 👀
1 porție conține
- 235 kcal
- 23 g carbohidrați
- 13 g grăsimi
- 10 g proteine
Pentru 10 porții
- 100 g de făină de ovăz
- 90 g de protein mug cake mix - red velvet
- 1 ou
- 100 g de ghee
- 100 g zahăr din nucă de cocos
- 100 g de sfeclă roșie
- 15 g de cacao
- 4 g de praf de copt
- 160 g de brănză žervé
- 60 g de Iaurt grecesc
- 30 g proteine de vanilie
Instrucțiuni:
-
Pentru aluat, se combină zahărul, oul și ghee într‑un castron și se bat. Apoi se adaugă făina de ovăz, amestecul pentru mug cake, praful de copt, pudra de cacao și sfecla coaptă rasă fin. Se face un aluat omogen. -
Se pune aluatul la frigider timp de 30 de minute.
-
Între timp, pregătiți crema - amestecați žervé cu iaurtul și proteinele și bateți până se omogenizează și fără cocoloașe. De asemenea, puteți adăuga extract de vanilie sau picături de vanilie stevia pentru aromă.
Se pune crema într‑o pungă de decorat și se dă la frigider.
-
Se modelează aluatul în 10 rondele de dimensiuni egale și se coace la 180 °C timp de 10‑12 minute.
-
Se întinde crema pe biscuiții răciți și se acoperă cu o bucată de biscuiți sfărâmați sau cu zmeură lio.
Deci, enjoy!