Dacă îți plac biscuiții tradiționali , dar vrei o variantă mai sănătoasă, prepară-i cu noi simplu și mega rapid acasă! În plus, numai din ingrediente de calitate, fără aditivi suplimentari inutili și întotdeauna perfect proaspeți. Îți garantăm să fie fragili și crocanți la exterior, dar perfect moi în interior. Așadar, vrei să încerci? 🍪
1 porție conține
- 79 kcal
- 6 g carbohidrați
- 5 g grăsimi
- 2 g proteine
Pentru 20 porții
- 80 g de făină de spelta
- 60 g de Vilgain grass - fed ghee
- 50 g zahăr din nucă de cocos
- 80 g de nucă de cocos
- 1 gălbenuș
- 30 g de cacao neprăjit
- 1 strop sare de mare
Instrucțiuni:
-
Preîncălziți cuptorul la 175 °C. -
Într‑un bol mare, se amestecă făina de spelt, nuca de cocos, pudra de cacao și un vârf de sare. Apoi adăugați gălbenușul de ou și untul sau ghee la temperatura camerei. Amestecați bine cu mâinile într‑un aluat ferm.
-
Formați aluatul în bile mici și așezați‑le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie de copt. La final, striviți‑le cu o furculiță.
-
Coaceți timp de aproximativ 12‑15 minute. După coacere, se lasă să se răcească și se servesc cu lapte sau se pun într‑o cutie și se păstrează într‑un loc răcoros și uscat.