Un desert care păstrează tot ce vă place - baza moale de biscuiți, umplutura cremoasă de ciocolată albă și cremă de fistic, dar cu macro‑uri mai bune: mai multe proteine, mai puțin zahăr și fără smântână grea. Datorită proteinelor și brânzei dulci, nu te va satisface doar la gust, ci te va și sătura. Și pentru că este servită într‑un pahar, o puteți ține pregătită în frigider sau în geantă, ca un răsfăț dulce pe drum. Perfectă ca desert mealprep sau ca un răsfăț sănătos fără regrete. 😍
1 porție conține
- 435 kcal
- 25 g carbohidrați
- 26 g grăsimi
- 24 g proteine
Pentru 4 porții
- 100 g de Vilgain biscuiți din spelta
- 20 g de ghee
- 160 g de brânză de vaci degresată
- 40 g de Vilgain ciocolată albă
- 40 g de cremă de fistic
- 60 g de proteine de fistic
- stevia drops
- 40 g de cremă de fistic
- 30 g de brânză de vaci degresată
- stevia drops
- zmeură
- fistic
Instrucțiuni:
-
Biscuiții se macină până devin pulbere și se amestecă cu ghee‑ul încălzit.
-
Se împarte amestecul în 4 pahare sau boluri și se presează puternic pe fund.
-
Se pun paharele pregătite cu amestecul de biscuiți la frigider pentru o vreme și între timp se prepară crema.
-
Amestecați bine ciocolata albă încălzită, crema de fistic, proteina de fistic în brânza dulce și, opțional, îndulciți cu îndulcitorul preferat, în funcție de preferințe. Noi am ales picături de stevia fără aromă. Bateți totul până obțineți o cremă pufoasă.
-
Împărțiți crema în pahare și puneți totul înapoi la frigider pentru cel puțin 30 de minute.
-
În cele din urmă, întindeți ultimul strat în pahare - un topping de brânză dulce și cremă de fistic (sau opțional îndulciți din nou, depinde de dvs.). Se pune la frigider sa se răcească.
-
Apoi doar decorați cu fructe și fistic tocat și enjoy!
Btw - dacă pui desertul într‑un pahar sigilabil, cum ar fi un borcan, ai un punct super dulce la îndemână oricând, chiar și pe drum!