Dacă ai chef de ștrudel, dar nu vrei să te frămânți cu aluatul și să aștepți să se coacă - acest desert este pentru tine. Merele dulci, scorțișoara parfumată, granola crocantă și brânza de vaci cu o încărcătură de proteine vor crea "înlocuitorul" ștrudelului într‑o versiune potrivită. În plus, vine într‑un borcan, deci este perfect pentru călătorii, muncă sau ca o gustare rapidă sau mic dejun.
ps: plin de proteine, fără regrete și gata în câteva minute. ✅
1 porție conține
- 434 kcal
- 47 g carbohidrați
- 12 g grăsimi
- 34 g proteine
Pentru 2 porții
- 250 g de brânză de vaci degresată
- 30 g de rulou de scorțișoară proteică
- 200 g de mere
- 25 g Miere
- stevia drops
- 60 g de granola proteică cu mere și scorțișoară
- scorțișoară
- 10 g de nuci pecan
Instrucțiuni:
-
Începeți prin a zdrobi granola preferată pe fundul unui pahar. Am folosit granola noastră mai bogată în proteine, cu aromă de mere și scorțișoară, care se potrivește perfect cu desertul strudel!
-
Într‑un bol, amestecați brânza de vaci cu picăturile de stevia (cantitatea depinde de cât de mult vă îndulciți, câteva picături sunt suficiente). Încorporați proteinele și întindeți amestecul de brânză de vaci peste granola din pahar.
-
Se taie merele în cuburi și se fierb ușor cu scorțișoară, puțină apă și miere. Se fierbe până când partea lichidă de miere se reduce la o consistență de caramel. Se lasă să se răcească.
-
Apoi, puneți merele în straturi peste brânza de vaci, presărați cu nuci sau acoperiți cu toppingul dvs. preferat. Deci, să aveți poftă acasă și la drum!