Vilgain R2E Carne de vită – carne macră de la fermele cehești pentru prepararea rapidă a unor mâncăruri delicioase
Alții cumpără împreună
Vilgain R2E Carne de vită- bogată din punct de vedere nutrițional, carnea de vită conservată, de calitate, gata de consum imediat.
Carne de vită de înaltă calitate și delicioasă care este pusă la borcan. Numai bunica ta poate face asta? Vilgain R2E vă va dovedi că vă înșelați.
Cele mai pure ingrediente care pot fi găsite pe piața cărnii la borcan.
Carnea noastră conservată este cu adevărat cinstită. Borcanul conține doar carne pură, slabă, conservată cu ajutorul aerului cald și a presiunii înalte și condimentată doar cu sare. Lichidul în care "plutește" carnea este reprezentat de sucurile proprii ale cărnii care se eliberează în timpul gătitului. Nu există înlocuitori, arome, agenți de îngroșare sau părți de carne de proastă calitate. Astfel, carnea își păstrează aroma naturală și nu conține substanțe nedorite. Proporția totală de carne din borcan este de cel puțin 97 %.
Proveniență verificată a cărnii, sau fără carne ieftină din supermarket.
Știm cu toții că nu contează doar puritatea ingredientelor, ci și originea ingredientelor și calitatea acestora, motiv pentru care am avut grijă la alegerea cărnii. Câștigătorul a fost carnea Klouda, care provine din ferme cehe și morave.
Klouda se mândrește cu respectul față de natură și comportamentul etic față de animale, iar această filozofie este cerută și de la fermierii de la care provine carnea. Toți fermierii și toate fermele sunt verificate și se cunoaște originea fiecărui animal, persoana care îl îngrijește și chiar și hrana cu care este hrănit. Acest lucru asigură un control maxim asupra întregului proces, de la îngrășare până la sacrificare. Acest lucru garantează că carnea rezultată este de o calitate și un gust absolut incomparabile cu carnea provenită de la marile companii de prelucrare a cărnii.
O gustare rapidă și rece direct din borcan sau un fel principal încălzit?
Toată lumea are o zi în care abia are timp să mănânce, darămite să gătească ceva valoros din punct de vedere nutrițional. Vilgain R2E Beef este conceput tocmai pentru asta. O puteți mânca așa, rece, direct din borcan, cu o bucată de super pâine, sau o puteți încălzi rapid într‑o tigaie, adăugați o garnitură și aveți un fel principal cald, gata aproape fără muncă sau vase murdare. În orice caz, organismul tău primește o doză solidă de proteine animale de calitate - un total de 19 g de proteine la 100 g de produs.
Vilgain R2E Carne de vită în puncte:
- Carne de vită conservată în borcan
- conservată în propriul suc
- compoziție pură, doar carne și sare
- conținut de carne de cel puțin 97 %.
- sursă de calitate de proteine animale
- origine verificată a cărnii din ferme cehe și morave
- destinată consumului imediat
100 g | |
Valoare energetică | 743 kJ / 178 kcal |
Grăsimi | 11 g |
- din care saturate | 5,7 g |
Carbohidrați | 0,1 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 19 g |
Sare | 1,4 g |
Ingrediente
Carne de vită (gât de vită) min. 97 %, sare.
Proveniența cărnii: Maso Klouda s.r.o. (CZ).
Atenționare de alergie : produsul poate conține urme de muștar și unt(lapte).
Aviz
- Alimente.
- A nu se păstra la îndemâna copiilor.
- A se păstra într-un loc uscat, la 5-30 °C.
- După deschidere, păstrați în frigider până la 8 °C și consumați în termen de două zile.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.