Serile Caprese se apropie încet odată cu sosirea vremii calde, așa că ce‑ar fi să pregătiți această versiune cu brioșe Eglish, care servesc ca o bază crocantă frumoasă, la care trebuie doar să adăugați brânză de vaci plină de proteine, pesto, roșii în ulei de măsline cu busuioc, balsamico și aveți cina rapidă perfectă sau micul dejun pe masă.
Deci, când ai de gând să încerci asta? Spune‑ne în comentarii și arată-ne rezultatele pe Instagram cu hashtag‑ul @vilgainrecipes! Te vom aștepta cu nerăbdare. 😊
1 porție conține
- 382 kcal
- 35 g carbohidrați
- 16 g grăsimi
- 19 g proteine
Pentru 1 porție
- 1 chiflă
- 50 g de roșii cherry
- 2 lingurițe de Vilgain pesto genovese
- 100 g de brânză cottage
- 1 strop sare
- 1 strop de piper
- ulei de măsline în spray
- 2 linguri de oțet balsamic
Instrucțiuni:
-
Rupeți chifla sau brioșa englezească și puneți‑o puțin la cuptor sau la prăjitor de pâine până devine crocantă. -
Se pregătesc roșiile până se prăjește chifla. Tăiați roșiile în bucăți mai mici și puneți‑le într‑un castron.
-
Apoi se stropesc cu ulei de măsline și se adaugă sare, piper și busuioc uscat sau proaspăt (tocat).
-
Se întinde pesto peste pâinea prăjită, se adaugă brânza de vaci și roșiile condimentate.
-
La final, adăugați balsamico deasupra și serviți. Savurați!