Iubești pinsa în tot felul de moduri, dar ești în pană de inspirație? Ce zici să încerci această versiune de pui extrem de simplă, cu pesto de roșii uscate la soare pentru a adăuga grăsimi sănătoase și aromă îndrăzneață pinsei, usturoi, mozzarella pentru proteine suplimentare și feta sărată pentru a completa perfect această combinație! 🤤
Sau ai adăuga altceva? Spune‑ne în comentarii și asigură-te că împărtășești versiunea ta de pinsa pe Instagram cu hashtagul @vilgainrecipes! 🤳🏻
1 porție conține
- 830 kcal
- 68 g carbohidrați
- 38 g grăsimi
- 55 g proteine
Pentru 2 porții
- 1 bază de pinsa
- 3 linguri Vilgain pesta rosso
- 200 g de piept de pui în suc propriu
- 1 ceapă roșie
- 80 g de brânză feta
- 1 mozzarella
- usturoi uscat
- rucola
Instrucțiuni:
-
Începe prin a amesteca puiul mărunțit, usturoi după gust și puțin pesto într‑un bol.
-
Se întinde restul de pesto peste baza de pinsa, se adaugă feliile de mozzarella, feta tăiată, puiul și usturoiul și ceapa tăiată.
-
Se coace în cuptorul preîncălzit la 250 °C timp de aproximativ 7 minute.
-
Decorează cu rucola, feliază și poftă bună!