Ciocolată Dubai peste tot? Da, exact așa pare să fie în lumea internetului în aceste zile, și nu e de mirare... Combinația dintre crema de fistic de calitate, ciocolată și elementul crocant este raiul în gură, ei bine, de aceea am decis să o încercăm și noi. De data aceasta într‑o versiune flapjack, care este mult mai echilibrată decât versiunea obișnuită. Îmbogățită cu o mulțime de proteine din amestecul de proteine pentru clătite, brânză de vaci și mai ales crispies proteice. Le‑am pus în loc de nelipsitul aluat kataifi, astfel încât să te scăpăm de căutarea lui și să-ți ridici clătitele la nivelul următor! 💪🏻
1 porție conține
- 530 kcal
- 42 g carbohidrați
- 19 g grăsimi
- 43 g proteine
Pentru 1 porție
- 70 g Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix
- 70 g apă
- 20 g de cremă de fistic
- 20 g brânză dulce moale
- 20 g de protein crispies
- 20 g de ciocolată neagră
- 30 ml lapte
- fistic
- zmeură
- sare
- ghee în spray
Instrucțiuni:
-
Amestecați amestecul de clătite cu apă și lăsați‑l să stea un minut. Apoi se prăjesc în puțin ghee pe ambele părți până devin aurii. -
Se prepară umplutura amestecând cremă de fistic, brânză de vaci și crispies proteic. Umpleți clătitele cu aceasta.
-
Încălziți ciocolata și amestecați‑o cu laptele. Se toarnă glazura peste clătitele umplute.
-
Pentru un gust mai puternic, presărați ușor clătitele cu o cantitate foarte mică de sare, adăugați zmeură și fistic tocat.
-
Asta este, să aveți poftă!