Vilgain Pesto – 145 g – pesto de busuioc cu brânză și ulei de măsline, fabricat în Italia, fără conservanți și alți aditivi
Vilgain Pesto – 145 g – pesto de busuioc cu brânză și ulei de măsline, fabricat în Italia, fără conservanți și alți aditivi
Pesto de busuioc irezistibil cu brânză adevărată
Cauți o modalitate super ușoară de a adăuga o aromă de calitate pastelor tale? Am folosit numai ingrediente naturale pentru pestoul nostru, inclusiv ulei de măsline extravirgin, busuioc genovez adevărat și brânză parmezan italiană, care împreună adaugă o notă de Italia și o aromă divină mâncării tale.
100% ingrediente naturale din Italia însorită 🇮🇹
Combinația de ingrediente de primă clasă creează o senzație de gust. Ingredientul principal este busuiocul tocat și nesecat din soiul Genovese, care are un gust și o aromă mai pronunțate în comparație cu alte busuioace. Acesta este apoi amestecat cu brânză, usturoi, nuci caju și sare în ulei de măsline extravirgin.
Regele brânzeturilor 👑 Parmigiano Reggiano
Adevăratul "Parmesan" sau Parmigiano Reggiano este o brânză tare italiană care provine exclusiv din Zona de Origine Protejată (DOP) din nordul Italiei. În această zonă, în sol și în iarbă se găsesc bacterii specifice care, atunci când sunt consumate de vaci, conferă laptelui acestora și brânzei fabricate din acesta o aromă specifică de nucă și o textură plăcută.
Din lapte degresat
de vaci hrănite cu iarbă
Laptele se coagulează și se solidifică pentru a obține o consistentță asemănătoare cu cea a unei budinci.
Brânza este lăsată să se matureze complet
- 12 - 24 de luni.
Mai mult de 44% de grăsimi nesaturate de înaltă calitate
Am avut grijă să vă aprovizionăm organismul cu nutrienți esențiali. Pesto Genovese este plin de grăsimi nesaturate, inclusiv acizi grași Omega‑3, fibre care stimulează digestia și o gamă largă de vitamine esențiale. În schimb, în pesto nu veți găsi substanțe artificiale, conservanți sau alți aditivi.
Descoperiți tot ce poate face Pesto
Genovese
Ingrediente
Ulei de măsline extravirgin 42%, busuioc Genovese 41%, Parmigiano Reggiano DOP (lapte) 7,2 %, caju, usturoi, sare.
Avertizare alergici: Alergenii sunt marcați cu bold în ingrediente. Produsul poate conține urme de soia, țelină și sulfiți.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2100 kJ / 502 kcal |
Grăsimi | 53 g |
- din care saturate | 9,3 g |
Carbohidrați | 2,4 g |
- din care zaharuri | 2,2 g |
Proteine | 5,1 g |
Sare | 2 g |
Atenţionare
- Alimente
- A se păstra la loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați în frigider și consumați în termen de 5 zile.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.