Sunteți, în pană de idei pentru un prânz sau o cină gustoasă? Nu aveți chef să stați ore în șir în bucătărie? Vă place să încercați mâncăruri noi? Aceasta este rețeta. Simplă, rapidă și delicioasă. Cartoful dulce moale ca bază, sosul de casă, puiul și brânza topită fac o combinație perfectă.
1 porție conține
- 324 kcal
- 35,2 g carbohidrați
- 8,1 g grăsimi
- 25,3 g proteine
Pentru 2 porții
- 350 g de cartofi dulci
- 50 g de mozzarella rasă
- 150 g de R2E carne de pui
- 20 g de ceapă roșie
- 25 g de ketchup cu conținut scăzut de zahăr
- 10 g de sosuri chilli
- 5 ml de sos de soia
- 5 g Miere
- 2 g de boia măcinată - afumată
- 1 linguriță de arpagic
Instrucțiuni:
-
Se taie cartoful dulce pe lungime și se coace până se înmoaie. -
Se acoperă cartofii dulci moi cu hârtie de copt și se presează în formă de clătite prin apăsarea lor în tigaie.
-
Se prepară un sos de casă prin amestecarea tuturor ingredientelor necesare.
-
Se întinde sosul pe cartoful dulce, se adaugă puiul, ceapa tocată și se presară cu brânză. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 °C timp de 10‑15 minute.
-
Se transferă pe o farfurie, se ornează cu arpagic și se savurează.