Vilgain Pudră de cacao neprăjită – flavonoide, antioxidanți și aromă bogată de ciocolată
Vilgain Pudră de cacao neprăjită – flavonoide, antioxidanți și aromă bogată de ciocolată
Vilgain Cacao neprăjită - pudră din boabe unice de cacao Criollo
Vilgain Cacao este pudră de cacao din boabe de cacao Criollo neprăjite, provenite în principal din agricultura ecologică controlată din Peru sau Ghana.
Un soi nobil și valoros
Planta de cacao Criollo este foarte sensibilă la condițiile de creștere și, prin urmare, reprezintă doar un procent din recolta mondială. Cu toate acestea, în ceea ce privește gustul, acestea sunt cele mai delicate și aromate dintre toate soiurile. Au un gust fin și catifelat, cu note aromatice variate, fructate și picante, fără aciditate sau astringență.
Boabe neprăjite și nealcalinizate
Boabele de cacao sunt prelucrate prin fermentare și apoi măcinate și încălzite pentru a obține pudra fină de cacao. Acest proces de prelucrare este cel care păstrează o gamă largă de minerale și vitamine în produs. În plus, cacaua nu este alcalinizată, astfel încât antioxidanții și polifenolii sunt păstrați.
Vilgain Cacao neprăjită în puncte:
- Boabe de cacao neprăjite
- din soiul Criollo
- gust catifelat, fin și bogat
- nu este acru și amar
- nealcalinizată
- bogate în fibre
Ingrediente
100% pudră de cacao.
Conținut minim 11% unt de cacao.
Avertizare privind alergiile: poate conține cereale cu gluten, lapte, arahide și nuci.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1471 kJ / 353 kcal |
Grăsimi | 11 g |
- din care saturate | 6,8 g |
Carbohidrați | 19,5 g |
- din care zaharuri | 2,5 g |
Fibre | 32,5 g |
Proteine | 27,8 g |
Sare | 0,1 g |
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat și răcoros.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.