Vilgain Aluat de pizza ⁠–⁠ destinat preparării unei pizza italienești autentice acasă,doar 5 ingrediente naturale.

Vilgain Aluat de pizza ⁠–⁠ destinat preparării unei pizza italienești autentice acasă,doar 5 ingrediente naturale.

Fă propria pizza din aluat italian în câteva minute

Cu brandul Vilgain®, încercăm să facilităm drumul către alimente de calitate, realizate cu ingrediente naturale, iar acest aluat este un exemplu perfect de astfel de mâncare. Pizza cu el durează atât de puțin timp și are un gust atât de bun, încât vă veți gândi "Unde a fost aluatul ăsta toată viața mea?!". În plus, datorită noii tehnologii de producție, nu se rupe și își păstrează perfect forma.

Pizza în 10 minute cu coacere

Procedura este simplă. Adăugați ingredientele în aluat după cum doriți și coaceți‑le împreună în cuptor la 220 °C timp de 7 - 8 min.

Vei desface ambalajul

Adăugați ceea ce doriți

- 2 min -

Se coace în cuptor la 220° C timp de 7‑8 minute.

- 8 min.

Ați terminat.

- 10 min -

Compoziție pură și simplă din ingrediente naturale

Baza este alcătuită din numai 5 ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți și arome, pentru cel mai bun gust și cea mai bună valoare nutritivă.

Uleiul de măsline italian este acolo pentru un gust mai bun și pentru o bună moliciune a aluatului.

Amestecul de făină italiană asigură un gust și o textură autentică. Unic în acest sector al bazelor de pizza ambalate

Drojdie uscată de aluat pentru ca pizza să fie mai ușor de digerat

Preparare alternativă
în tigaie sau ca pâine turcească

Dacă nu aveți un cuptor sau nu doriți să îl încălziți pentru mult timp, puteți pune aluatul și toppingul întro tavă, acoperițio cu un capac și coacețio până când marginile sunt frumos aurii. Dacă nu aveți o tigaie, vă puteți bucura de baza noastră de pizza doar crudă, de exemplu cu supă, în loc de tortilla sau cu o tartinabilă.

Care sunt particularitățile pizzelor noastre?

Deși la prima vedere diferențele dintre bazele noastre de pizza s‑ar putea să nu fie imediat evidente. Totuși diferențe există,  (în afara diferenței evidente de formă) în principal diferă tipului de făină utilizată, ceea ce influențează structura și digestibilitatea acestora.

Vilgain® Aluat de pizza Vilgain® Aluat pentru pizza grande Vilgain® Aluat de pinsa Vilgain® Aluat de pizza fără gluten
Formă
Formă
Formă
Formă
Rotund Rotund ovală alungită până la dreptunghiulară Rotund
Mărime
Mărime
Mărime
Mărime
diametru 25 cm diametru 32 cm dimensiuni 35 x 19 cm diametru 30 cm
Structura
Structura
Structura
Structura
mai subțire și mai crocantă mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață subțire, ușor pufoasă și crocantă
Făină utilizată
Făină utilizată
Făină utilizată
Făină utilizată
grâu și semolă grâu, soia și orez de grâu, soia și orez grâu fără gluten, hrișcă și porumb
Timp de dospire
Timp de dospire
Timp de dospire
Timp de dospire
timp de creștere standard dospire lungă și lentă dospire lentă dospire lungă și lentă
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
Prelucrare
aparate Manual Manual Manual
Metoda de coacere
Metoda de coacere
Metoda de coacere
Metoda de coacere
cuptor electric cuptor pe lemne soba cu lemne cuptor electric
Cumpărați Cumpărați Cumpără Cumpărați

Ingrediente

Făinăde grâu (53 %), apă, făină de semolă(grâu) (9 %), ulei de măsline extravirgin (6 %), sare, aluat acru uscat(grâu).

Calitatea ingredientelor

  • 1x în regulă

Avertizare privind alergiile: alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de soia și muștar.

Tabele calorice

Diametru: 24 cm (+/- 1,5 cm)

100 g 140 g (1 felie)
Valoarea energetică 1187 kJ / 282 kcal 1662 kJ / 395 kcal
Grăsimi 6,3 g 8,8 g
- din care acizi grași saturați 1,2 g 1,7 g
Carbohidrați 47 g 65,8 g
- din care zaharuri 6,8 g 9,5 g
Fibre 3 g 4,2 g
Proteine 7,7 g 10,8 g
Sare 1 g 1,4 g
Ambalaj: 280 g (2 x 140 g)

Recomandările producătorului

  • Poate fi consumat crud, fără gătit.
  • Instrucțiuni de preparare:
    • Preîncălziți cuptorul la 220 °C. Coaceți pe hârtie de copt timp de 7-8 minute. Timpul de coacere poate varia în funcție de cuptorul dumneavoastră și de ingredientele pe care le alegeți pentru pizza dumneavoastră.
    • Pizza poate fi preparată și folosind o tigaie.

Aviz

  • Alimente.
  • Ambalate în atmosferă protectoare.
  • Păstrați la rece, uscat și întuneric.
  • După deschidere, păstrați la frigider și consumați în termen de 2-3 zile.
  • Vilgain s.r.o. (anterior Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (anterior Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.

Alternative populare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Produse similare

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______

Şi alții au cumpărat

__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
__________ __________ __________ __________ __________
__________ __________ __________ __________ __________
_______
4,8
3936 evaluări

Pizza super, rapidă și gust excelent

În categoria sa un produs ok, un mare plus pentru compoziție. Nu prea seamănă cu un fund de pizza, mai degrabă cu o tortilla groasă de grâu. Miros un pic ciudat, dar ca la toate produsele preambalate de acest tip, mirosul dispare după coacere. Din păcate, fundurile se lipesc între ele (foarte greu de separat) și de cutie, astfel încât pizza iese bătătorită.

Nu este un aluat clasic pentru pizza, dar este bun și își îndeplinește scopul :-)

Grozav, chiar are gust de pizza - nu de tortilla, așa cum mă temeam.

17
întrebări cu răspuns
Bună ziua, pot să întreb de ce pizza are un diametru de 20-21 cm în același timp? Aluatul este gros, sub rulat ca și data trecută acum un an, de atunci este din ce în ce mai rău = din ce în ce mai mic. Mi-a plăcut acest produs, dar l-am comandat ultima dată pentru că nici nu vreau să îmi imaginez ce aș putea primi data viitoare pentru un pitic. Mulțumesc
Bună ziua, din păcate, am avut o mare problemă în a despărți aluaturile dintr-un singur pachet atunci când am comandat ultima dată. Nu aveți de gând să puneți poate o bucată de hârtie de copt între ele? Vă mulțumesc.
2
Bună ziua, care este termenul de valabilitate al pizza?
Bună ziua, nu plănuiți și o opțiune fără gluten?