Vilgain Aluat de pizza – destinat preparării unei pizza italienești autentice acasă,doar 5 ingrediente naturale.
Vilgain Aluat de pizza – destinat preparării unei pizza italienești autentice acasă,doar 5 ingrediente naturale.
Fă propria pizza din aluat italian în câteva minute
Cu brandul Vilgain®, încercăm să facilităm drumul către alimente de calitate, realizate cu ingrediente naturale, iar acest aluat este un exemplu perfect de astfel de mâncare. Pizza cu el durează atât de puțin timp și are un gust atât de bun, încât vă veți gândi "Unde a fost aluatul ăsta toată viața mea?!". În plus, datorită noii tehnologii de producție, nu se rupe și își păstrează perfect forma.
Pizza în 10 minute cu coacere
Procedura este simplă. Adăugați ingredientele în aluat după cum doriți și coaceți‑le împreună în cuptor la 220 °C timp de 7 - 8 min.
Vei desface ambalajul
Adăugați ceea ce doriți
- 2 min -
Se coace în cuptor la 220° C timp de 7‑8 minute.
- 8 min.
Ați terminat.
- 10 min -
Compoziție pură și simplă din ingrediente naturale
Baza este alcătuită din numai 5 ingrediente naturale, fără conservanți, coloranți și arome, pentru cel mai bun gust și cea mai bună valoare nutritivă.
Preparare alternativă
în tigaie sau ca pâine turcească
Dacă nu aveți un cuptor sau nu doriți să îl încălziți pentru mult timp, puteți pune aluatul și toppingul întro tavă, acoperițio cu un capac și coacețio până când marginile sunt frumos aurii. Dacă nu aveți o tigaie, vă puteți bucura de baza noastră de pizza doar crudă, de exemplu cu supă, în loc de tortilla sau cu o tartinabilă.
Care sunt particularitățile pizzelor noastre?
Deși la prima vedere diferențele dintre bazele noastre de pizza s‑ar putea să nu fie imediat evidente. Totuși diferențe există, (în afara diferenței evidente de formă) în principal diferă tipului de făină utilizată, ceea ce influențează structura și digestibilitatea acestora.
Vilgain® Aluat de pizza | Vilgain® Aluat pentru pizza grande | Vilgain® Aluat de pinsa | Vilgain® Aluat de pizza fără gluten |
Formă |
Formă |
Formă |
Formă |
Rotund | Rotund | ovală alungită până la dreptunghiulară | Rotund |
Mărime |
Mărime |
Mărime |
Mărime |
diametru 25 cm | diametru 32 cm | dimensiuni 35 x 19 cm | diametru 30 cm |
Structura |
Structura |
Structura |
Structura |
mai subțire și mai crocantă | mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață | mai pufoasă, moale în interior și crocantă la suprafață | subțire, ușor pufoasă și crocantă |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
Făină utilizată |
grâu și semolă | grâu, soia și orez | de grâu, soia și orez | grâu fără gluten, hrișcă și porumb |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
Timp de dospire |
timp de creștere standard | dospire lungă și lentă | dospire lentă | dospire lungă și lentă |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
Prelucrare |
aparate | Manual | Manual | Manual |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
Metoda de coacere |
cuptor electric | cuptor pe lemne | soba cu lemne | cuptor electric |
Cumpărați | Cumpărați | Cumpără | Cumpărați |
Ingrediente
Făină de grâu (53 %), apă, făină de semolă(grâu) (9 %), ulei de măsline extravirgin (6 %), sare, maia uscată(grâu).
Avertizare privind alergiile: Alergenii sunt marcați cu bold în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de soia și muștar.
Tabele calorice
Diametru: 24 cm (+/- 1,5 cm)
100 g | 140 g (1 felie) | |
Valoarea energetică | 1187 kJ / 282 kcal | 1662 kJ / 395 kcal |
Grăsimi | 6,3 g | 8,8 g |
- din care acizi grași saturați | 1,2 g | 1,7 g |
Carbohidrați | 47 g | 65,8 g |
- din care zaharuri | 6,8 g | 9,5 g |
Fibre | 3 g | 4,2 g |
Proteine | 7,7 g | 10,8 g |
Sare | 1 g | 1,4 g |
Recomandările producătorului
- Poate fi consumat crud, fără gătit.
- Instrucțiuni de preparare:
- Preîncălziți cuptorul la 220 °C. Coaceți pe hârtie de copt timp de 7‑8 minute. Timpul de coacere poate varia în funcție de cuptorul dumneavoastră și de ingredientele pe care le alegeți pentru pizza dumneavoastră.
- Pizza poate fi preparată și folosind o tigaie.
Aviz
- Alimente.
- Ambalate în atmosferă protectoare.
- Păstrați la rece, uscat și întuneric.
- Odată deschis, păstrați la frigider și consumați în termen de 2‑3 zile.
- Schimbările bruște de temperatură pot scurta termenul de valabilitate.
- Vilgain s.r.o. (anterior Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (anterior Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.
Alternative populare
Cum folosesc alții produsul
De asemenea, puteți apărea în galerie @Vilgain menționând‑o pe instagram.