Pachet de carne și pește. ⁠–⁠ Pește și carne de înaltă calitate pentru o masă echilibrată.

Pachet de carne și pește. ⁠–⁠ Pește și carne de înaltă calitate pentru o masă echilibrată.

Comandă acum și noi vom livra miercuri
Cumpărați încă de 300,00 RON și primiți un cadou gratuit la achiziționarea de peste 300,00 RON.

Gustare hrănitoare din pescuit sustenabil, bogată în grăsimi omega‑3

Partea din spate a tonului cu aripioare galbene este foarte suculentă în comparație cu alte părți ale peștelui și are o aromă bogată și intensă. Peștele nu conține uleiuri adăugate, astfel încât puteți gusta, de asemenea, salinitatea naturală subtilă a oceanului din fileuri.

Carne suculentă de știucă oceanică în ulei de măsline extravirgin

Macrou se caracterizează printr‑o carne mai fragedă și mai moale decât tonul și, în același timp, plină de savoare și aromă intensă. Pe lângă culoarea sa afumată, vă poate aminti ușor de macrou afumat de la supermarket.

Vilgain Seu de vită - un ajutor versatil în bucătărie cu un punct de fum ridicat

Dacă ar exista o grăsime care să nu ardă chiar și la fript și prăjire până la aproximativ 250 °C? Iată-l! Vă prezentăm Seu de vită Vilgain, care nu este doar un ajutor versatil în bucătărie, cu un profil de aromă bogat, ci și un partener pentru realizarea cosmeticelor de casă. În borcan, veți găsi doar grăsime pură de vită ca unic ingredient - fără conservanți sau alți aditivi. Calitatea fără compromisuri a produsului este dovedită de conținutul său de grăsime de 99,9%. În plus, este bogat în vitaminele A, D, E și K și are proprietăți excelente de hidratare.

100% grăsime de la tauri Aberdeen Angus

Seul nostru provine din grăsimea de vită a taurilor tineri Aberdeen Angus crescuți la o fermă de familie din Vysočina. . Ca viței, taurii sunt alăptați de mamele lor pe pășune, iar pentru alimentația lor ulterioară se folosesc porumb și alte cereale cultivate local - complet fără OMG.

Potrivit pentru frigere, prăjire și prepararea cosmeticelor de casă

Datorită unui punct de fum care atinge 250°C, nu există supraîncărcare cu grăsime la coacere, prăjire sau la grătar. Utilizarea seului previne formarea de substanțe potențial dăunătoare. Puteți folosi seul pentru a prăji carnea, pentru a prepara burgeri sau pentru a unge tava de copt atunci când coaceți. De asemenea, îl puteți adăuga la produse de patiserie sau prăjituri pentru a obține crocantul tipic și aroma bogată. Dar puteți folosi seul și în afara bucătăriei: este un ingredient excelent pentru cosmeticele de casă, cum ar fi săpunurile, balsamurile de buze și unguentele pentru pielea uscată.

Vilgain Seu de vită în puncte:

  • grăsime pură de vită provenită de la tauri tineri Aberdeen Angus crescuți la o fermă familială cehă.
  • din agricultura ecologică
  • conținut de grăsime de 99,9%
  • profil aromatic bogat
  • potrivit pentru bucătărie și ca produs cosmetic
  • ideală pentru prăjire, coacere și frigere

Vilgain Fileuri de ton alb în ulei de măsline extravirgin BIO - cele mai bune din pescuitul marin, cu o textură fragedă și suplă

Carnea din spatele tonului alb = o carne de pește care se caracterizează printr‑un gust mai pronunțat în comparație cu alte părți ale peștelui și care se topește în gură. Tonul Vilgain este, de asemenea în ulei de măsline extravirgin, are un gust extra suculent și o textură fermă și musculoasă.

Pescuit sustenabil și prelucrare manuală

Folosim metode sustenabile pentru a captura tonul, folosind doar cârlige și undițe care sunt blânde cu tonul. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care peștele nostru se poate lăuda cu certificarea MSC (Marine Stewardship Council), ceea ce vă oferă garanția sustenabilității, a responsabilității în practicile de pescuit și a transparenței originii.

După recoltare, tonul alb ajunge în La Rioja, Spania, iar cele mai bune exemplare sunt procesate folosind tehnici tradiționale de către o afacere locală de familie cu o istorie bogată în industria piscicolă.

Gustați bijuteria oceanului plină de substanțe nutritive

Gustul delicat și ușor dulceag al peștelui este completat de uleiul de măsline extravirgin și este ușor mai suplu decât tonul în suc propriu.

Acizii grași omega‑3, în care tonul este bogat, sunt pe primul loc. Aceștia au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular și pot contribui la menținerea unui nivel normal al colesterolului. Este, de asemenea, o sursă perfectă de proteine complete, potasiu, vitamina B6 sau vitamina B12.

În borcanul practic veți găsi doar carne de pește, ulei de măsline și un vârf de cuțit de sare. Fără alte ingrediente care nu ar trebui să se afle acolo, cum ar fi conservanții artificiali. Încercați tonul cu sos teriyaki și orez, într‑o salată cu roșii cherry și rucola sau înlocuiți carnea tocată de vită într‑un burger de pește umflat.

Vilgain Fileuri de ton alb în ulei de măsline extravirgin BIO în puncte:

  • carne de spate musculoasă
  • aromă delicată cu o textură suplă
  • provenit din pescării durabile
  • certificat MSC
  • Procesat de o companie de familie din Spania
  • conținut ridicat de proteine
  • bogat în acizi grași omega‑3
  • excelent ca atare, în salate și ca fel principal de mâncare