Vilgain Fileuri de ton alb organic în ulei de măsline extravirgin – bucăți de carne suculentă, din pescuit sustenabil, bogat în omega‑3
Vilgain Fileuri de ton alb organic în ulei de măsline extravirgin – bucăți de carne suculentă, din pescuit sustenabil, bogat în omega‑3
Vilgain Fileuri de ton alb în ulei de măsline extravirgin BIO - cele mai bune din pescuitul marin, cu o textură fragedă și suplă
Carnea din spatele tonului alb = o carne de pește care se caracterizează printr‑un gust mai pronunțat în comparație cu alte părți ale peștelui și care se topește în gură. Tonul Vilgain este, de asemenea în ulei de măsline extravirgin, are un gust extra suculent și o textură fermă și musculoasă.
Pescuit sustenabil și prelucrare manuală
Folosim metode sustenabile pentru a captura tonul, folosind doar cârlige și undițe care sunt blânde cu tonul. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care peștele nostru se poate lăuda cu certificarea MSC (Marine Stewardship Council), ceea ce vă oferă garanția sustenabilității, a responsabilității în practicile de pescuit și a transparenței originii.
După recoltare, tonul alb ajunge în La Rioja, Spania, iar cele mai bune exemplare sunt procesate folosind tehnici tradiționale de către o afacere locală de familie cu o istorie bogată în industria piscicolă.
Gustați bijuteria oceanului plină de substanțe nutritive
Gustul delicat și ușor dulceag al peștelui este completat de uleiul de măsline extravirgin și este ușor mai suplu decât tonul în suc propriu.
Acizii grași omega‑3, în care tonul este bogat, sunt pe primul loc. Aceștia au un efect pozitiv asupra sistemului cardiovascular și pot contribui la menținerea unui nivel normal al colesterolului. Este, de asemenea, o sursă perfectă de proteine complete, potasiu, vitamina B6 sau vitamina B12.
În borcanul practic veți găsi doar carne de pește, ulei de măsline și un vârf de cuțit de sare. Fără alte ingrediente care nu ar trebui să se afle acolo, cum ar fi conservanții artificiali. Încercați tonul cu sos teriyaki și orez, într‑o salată cu roșii cherry și rucola sau înlocuiți carnea tocată de vită într‑un burger de pește umflat.
Vilgain Fileuri de ton alb în ulei de măsline extravirgin BIO în puncte:
- carne de spate musculoasă
- aromă delicată cu o textură suplă
- provenit din pescării durabile
- certificat MSC
- Procesat de o companie de familie din Spania
- conținut ridicat de proteine
- bogat în acizi grași omega‑3
- excelent ca atare, în salate și ca fel principal de mâncare
Ingrediente
Ton albacore (Thunnus Alalunga) MSC*, ulei de măsline extravirgin**, sare.
*de la pescării durabile certificate MSC
**din agricultura ecologică
Borcanul de 200 g conține 130 g de substanțe solide.
Țara de producție. Spania
Originea peștelui: Oceanul Pacific de Nord‑Est (FAO 67), Oceanul Pacific Central (FAO 71), Oceanul Pacific Central de Est (FAO 77), Oceanul Pacific de Sud‑Vest (FAO 81).
Avertizare alergici: Alergenii sunt indicați cu bold în ingredientele produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1656 kJ / 400 kcal |
Grăsimi | 36,4 g |
- din care saturate | 4,9 g |
Carbohidrați | 0 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | 18,2 g |
Sare | 1,2 g |
Aviz
- Alimente.
- Produsul poate conține oase.
- A se păstra într‑un loc uscat, departe de sursele de căldură și de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, păstrați‑l la frigider și utilizați‑l în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.