Vilgain Unt de ciocolată Ghee BIO
Recenzie
Pentru bani, un lucru minunat pentru ungerea pâinii 😁👍
Foarte bun de întins, și ai nevoie doar de puțin din el.
Eu folosesc câte puțin pentru a face un "iaurt" alternativ MEGA bun cu brânză de vaci și miere. Cum se prepară? 2 lingurițe Vilgain Choko Ghee 3 linguri mari de brânză de vaci cu grăsime integrală 2 linguri de miere Vilgain de miere + eventual o lingură de nucă de cocos Savurați această paradă sănătoasă cu un gust divin!
Gustul este excelent, perfecțiunea este tulburată de cocoloașe de ghee/cremă de nucă.
Nu puneți la frigider, altfel e cam greu:) dar gustul pur de cacao nu dezamăgește!!! Foarte captivant
Foarte bine. Erau doar câteva bucăți de zahăr la fund.
Un înlocuitor de ciocolată mare și gustos
E al naibii de bun! Mereu o am în frigider și când fac clătite o pun pe ea și se topește mereu atât de frumos....Yum!
Pasta de tartinat are un gust foarte specific, dar cu siguranță nu seamănă cu crema de alune clasică. Aroma de cacao este foarte intensă. A fost bine să încerc ceva nou, dar nu aș mai comanda din nou.
Excelent. Hmmmm.