Vilgain Trouble Protein Bar – 55 g – baton proteic cremos, cu 29% proteine de calitate, îndulcit cu stevia
Vilgain Trouble Protein Bar – 55 g – baton proteic cremos, cu 29% proteine de calitate, îndulcit cu stevia
Proteine suculente cu o doză bună de nucă de cocos 💥
Pentru a vă încânta absolut papilele gustative, am pregătit bucăți de nucă de cocos mărunțită combinate cu unt de cocos luxuriant și o porție consistentă de proteine sănătoase. Ca un bonus, am acoperit întregul baton cu ciocolată cu lapte premium.
Centrul moale cu cremă delicată și bucăți de nucă de cocos
Baza batonului îi va încânta pe toți iubitorii de nucă de cocos. Combină o textură bogată și aroma tropicală de fulgi de nucă de cocos și cremă extra fină. Ca urmare, această delicatesă oferă nu numai o textură catifelată care se topește perfect pe limbă, ci și un gust inconfundabil.
O formulă fără compromisuri,
care va rezista mai mult decât concurența
Batoanele proteice acoperite cu ciocolată nu au, de obicei, privilegiul de a avea ingrediente ultrapure. Dar noi am făcut tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că vă bucurați de un gust 100% natural cu un minimum de agitație.
O porție mare de proteine
din 3 surse de calitate
Nu vă lăsați păcăliți de gustul incredibil de bogat al Trouble Barului nostru. Este totuși un baton proteic cu un conținut ridicat de proteine, de 29%. Proteinele din lapte reprezintă porțiunea principală, cu una dintre cele mai bune rate de absorbție dintre proteine. Proteinele din zer și din mazăre fac, de asemenea, parte din matrice.
Concentrat de proteine din lapte
Izolat de proteine din zer
Concentrat de proteine de mazăre
*Cel mai actual indicator al calității proteinelor, bazat pe conținutul de aminoacizi esențiali și pe digestibilitatea proteinelor. Proteinele cu DIAAS >75% sunt considerate de înaltă calitate, iar cele cu DIAAS >100% sunt surse excelente de proteine conform FAO.
Colagen hidrolizat
pentru articulații puternice
Colagenul este cea mai comună proteină din corpul nostru. De fapt, acesta formează 30% din toate proteinele care se găsesc în corpul uman. În baton avem în principal colagen de tip 1, care are grijă de alte țesuturi importante în afară de articulații. Acesta susține rezistența oaselor, tendoanele și elasticitatea pielii.
Îndulcitor natural maxim
din frunze de stevia
Din planta de stevia se obține un îndulcitor foarte valoros care conține glicozide steviolice. Aceștia sunt de 200‑300 de ori mai dulci decât zahărul, nu afectează nivelul de zahăr din sânge și sunt în general considerați un îndulcitor de calitate superioară în comparație cu maltitolul, un alcool de zahăr folosit adesea în baruri ca înlocuitor al zahărului.
✔️ Steviol‑glicozide | ❌ Maltitol | |
Digestibilitate | Nu are un efect negativ asupra digestiei | Poate provoca balonare și probleme digestive |
Indicele glicemic | Nu crește nivelul de zahăr din sânge (IG=0) | Crește ușor nivelul de zahăr din sânge (IG = 35) |
Dulce | Dulceață de 200 -300 de ori mai mare decât zahărul | Dulceață ușor mai mică decât zahărul |
36% ciocolată cu lapte
cu o notă de vanilie
Batonul este acoperit cu ciocolată cu lapte de înaltă calitate, cu un conținut mediu ridicat de boabe de cacao pentru o aromă mai pronunțată de cacao. În plus față de zahăr, este aromat cu extract natural de vanilie, care conferă ciocolatei o aromă fină și distinctivă.
Comparați Vilgain®
Trouble Bar cu concurența
Vilgain® Trouble Bar | Baton proteic obișnuit acoperit cu ciocolată |
Sursă de proteine |
Sursă de proteine |
Proteine din zer şi lapte integral, proteine din mazăre și peptide de colagen | Un amestec de proteine din soia și zer mai ieftin |
Îndulcitor |
Îndulcitor |
Glicozide steviolice naturale cu cantități mici de zahăr și miere | Sirop de glucoză-fructoză, zahăr și zahăr invertit |
Grăsimi vegetale |
Grăsimi vegetale |
Ulei de nucă de cocos | Ulei de miez de palmier și bambus |
Aromă |
Aromă |
Natural | Sintetic |
Coloranți |
Coloranți |
Nu | Da |
Conținutul de fibre |
Conținutul de fibre |
14 % | 2 % |
Conținutul de proteine |
Conținutul de proteine |
29 % | 23,6 % |
Zaharuri |
Zaharuri |
9,5 % | 30,5 % |
Cumpără |
Ingrediente
Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral) lapte, masă de cacao 36 %, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie naturală) 20 %, proteine din lapte 19 %, colagen hidrolizat (vită) 10 %, fibre solubile din sfeclă, cremă de cocos, umectant: glicerol, izolat de zer (lapte), izolat proteic de mazăre, unt de cacao, fulgi de cocos 6 %, ulei de cocos, miere, amidon din cartofi, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie naturală, aromă naturală, îndulcitor: glicozide de steviol.
Calitatea ingredientelor
- 1x în regulă
- 1x cu excepții în rest relativ ok
- 1x aveți grijă
Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de soia, cereale cu gluten, ouă, arahideși alte nuci.
Tabele calorice
100 g | 55 g | |
Valoare energetică | 1571 kJ / 376 kcal | 864 kJ / 207 kcal |
Grăsimi | 15 g | 8,3 g |
- din care saturate | 10,7 g | 5,9 g |
Carbohidrați | 12 g | 6,6 g |
- din care zaharuri | 9,5 g | 5,2 g |
Fibre | 14 g | 7,7 g |
Proteine | 29 g | 16 g |
Sare | 0,18 g | 0,10 g |
Aviz
- Alimente, cu zahăr și îndulcitori.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, se consumă în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.