4,9
378 evaluări

Deci, acest bar este plafonul de sus. Are un gust mai bun decât un bounty. Un pachet prea mare pentru mine, ca și alte DT-uri, așa că am nevoie doar de o jumătate de baton. Cu siguranță voi comanda mai mult, data viitoare când voi comanda 😍. Dacă ar exista o opțiune cu nucă de cocos și ciocolată neagră, ar fi bomba 🤔.

Nu ew ciocolată caldă nu bleh.
1
Da, vă rog să faceți o versiune cu ciocolată neagră 🙏😁 🙏😁.
19

Excelentă nuca de cocos, dacă ar fi în ciocolată neagră, ar fi o bombă!!!!

Un baton excelent, nu prea dulce, dar pentru gustul meu ar putea fi puțin mai puțin dulce. Gust plăcut de nucă de cocos. Ar fi cu siguranță mai interesant cu ciocolată neagră.

Cel mai bun bar 😭

are un gust foarte asemănător cu Bounty

Ăsta cu nucă de cocos e al naibii de bun 🤤 Am încercat multe mărci, dar nici măcar nu se compară, nici ca ingrediente, nici ca gust 👌

Dintre cele trei arome oferite, acest baton este cel mai gustos, chiar dacă nu sunt un fan al batonului Bounty. Din păcate, am fost dezamăgit în ultima vreme de aromele de caramel și alune, din care simt miros de coadă (sper că este vorba doar de mai multă stevia sau vanilie picantă și nu de chimicale).

cea mai bună aromă!

Proteine clasice, salvate de nucă de cocos și un strat mare de ciocolată.

Sunt destul de dezamăgit, acest al doilea lot care mi-a venit acum este diferit la gust, nu este la fel de bun și bara este cam scurtă. Are un postgust de ceapă, nu știu ce s-a întâmplat :-(

Bună, e foarte ciudat 🤔. Ți-am trimis pe mail o solicitare să îți trimitem numărul de lot pentru a putea verifica bara. Vă mulțumim pentru cooperare.