Vilgain Trouble Protein Bar – baton proteic cremos, cu 29% proteine de calitate, îndulcit cu glicozide‑steviol


Vilgain Trouble Protein Bar – baton proteic cremos, cu 29% proteine de calitate, îndulcit cu glicozide‑steviol








O formulă fără compromisuri,
care va rezista mai mult decât concurența
Batoanele proteice acoperite cu ciocolată nu au, de obicei, privilegiul de a avea ingrediente ultrapure. Dar noi am făcut tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că vă bucurați de un gust 100% natural cu un minimum de agitație.
Colagen hidrolizat
pentru articulații puternice
Colagenul este cea mai comună proteină din corpul nostru. De fapt, acesta formează 30% din toate proteinele care se găsesc în corpul uman. În baton avem în principal colagen de tip 1, care are grijă de alte țesuturi importante în afară de articulații. Acesta susține rezistența oaselor, tendoanele și elasticitatea pielii.
Ingrediente
Ciocolată cu lapte(zahăr, unt de cacao, lapte praf integral) lapte, masă de cacao 36 %, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie naturală), proteine din lapte 15 %, fibre solubile din sfeclă, cremă de arahide 15 %, miere 7 %, colagen hidrolizat (vită) 6 %, umectant: glicerol, proteine din arahide, arahide 5 %, unt de cacao, lapte praf integral, lapte praf degresat, fibre de porumb, emulgator: lecitină de rapiță*, sare, aromă naturală, îndulcitor: glicozide de steviol.
*Lecitinele sunt produse mecanic
Avertizare pentru alergici: Alergenii sunt evidențiați în ingredientele produsului. Poate conține urme de soia, cereale cu gluten, ouă și alte nuci.
Ingrediente
Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, masă de cacao 36%, emulgator: lecitină de rapiță, vanilie naturală) 20%, proteină din lapte 19%, colagen hidrolizat (carne de vită) 10%, fibre solubile de sfeclă, cremă de nucă de cocos, umectant: glicerol, izolat de zer (lapte), izolat proteic de mazăre, unt de cacao, fulgi de cocos 6%, ulei de cocos, miere, amidon de cartofi, emulgator: lecitină de rapiță*, vanilie naturală, aromă naturală, îndulcitor: glicozide de steviol.
*Lecitinele sunt produse mecanic
Avertizare pentru alergici: Alergenii sunt evidențiați în ingredientele produsului. Produsul poate conține urme de soia, cereale cu gluten, ouă, arahide și alte nuci.
Tabele calorice
100 g | 55 g | |
Valoare energetică | 1571 kJ / 376 kcal | 864 kJ / 207 kcal |
Grăsimi | 15 g | 8,3 g |
- din care saturate | 10,7 g | 5,9 g |
Carbohidrați | 12 g | 6,6 g |
- din care zaharuri | 9,5 g | 5,2 g |
Fibre | 14 g | 7,7 g |
Proteine | 29 g | 16 g |
Sare | 0,18 g | 0,10 g |
Tabele calorice
100 g | 55 g | |
Valoare energetică | 1826 kJ / 452 kcal | 1005 kJ / 248 kcal |
Grăsimi | 19 g | 10 g |
- din care acizi grași saturați | 6,8 g | 3,7 g |
Carbohidrați | 24 g | 13 g |
- din care zaharuri | 14,9 g | 8,2 g |
Fibre | 12 g | 6,4 g |
Proteine | 29 g | 16 g |
Sare | 0,74 g | 0,41 g |
Aviz
- Alimente, cu zahăr și îndulcitori.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- Protejați de lumina directă a soarelui.
- Odată deschis, se consumă în termen de 24 de ore.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.