Vilgain Mix proteic pentru copt
Recenzie
Înlocuiesc o parte din făină cu proteine, nimeni nu a observat încă diferența și mâncărurile finite sunt cel puțin un pic mai echilibrate. :)
Sunt plăcut surprins că nu simt gustul în friptură.
Eu folosesc această proteină pentru a înlocui 25% din făină. Nu cred că se observă în aluat sau în gust. Eu dau 👍 și când se termină, mai comand.
Este bun de lucrat, doar că îmi lipsește cana de măsurare.
gust neutru, prăjiturile ies foarte bine
Face tot ceea ce trece prin tratamentul termic total minunat! Eu o amestec adesea în rețete de genul jumătate și jumătate cu făină de ovăz.
Am pus în fiecare coacere
Doamne **** Cred că va trebui să comand toată cutia :-))))
Cea mai bună proteină pentru coacere. Nu schimbă consistența aluatului, am încercat atât aluatul de aluat acrișor, cât și cel de drojdie.