Vilgain Fulgi de ovăz instant – Fulgi integrali din Finlanda pentru cel mai aerat terci, gata într‑un minut
Vilgain Fulgi de ovăz instant – Fulgi integrali din Finlanda pentru cel mai aerat terci, gata într‑un minut
Fulgi de ovăz integral de calitate superioară din Finlanda, țara cu cel mai curat sol din lume
Nu există fulgi de ovăz ca fulgii de ovăz. Am făcut o muncă foarte onestă de selecție, iar alegerea noastră a căzut pe fulgii originari din Finlanda - care are condiții climatice unice pentru cultivarea ovăzului.
Terci cremos gata în 2 minute
Fulgii noștri de ovăz sunt ultrafini și se înmoaie foarte repede. Trebuie doar să adăugați apă sau lapte și ați terminat. Puteți aromatiza terciul cu garnitură, proteine, fructe sau nuci.
Un bol te va umple și îți va da energie pentru 3‑4 ore.
Datorită indicelui glicemic scăzut, energia din carbohidrații complecși este eliberată treptat, pe parcursul a mai multor ore. De asemenea, fulgii vă mențin în mod fiabil sătul, deoarece conțin 11% fibre și leagă bine apa.
Indice de saturație ( % )
Fulgi de ovăz
Pâine integrală
Fulgi de porumb
Pâine de grâu
Ambalaj practic și ecologic în care fulgii pot respira
Fulgii sunt ambalați în Finlanda, direct la producător, fără elemente intermediare, pentru a minimiza pe cât posibil amprenta ecologică. Ca ambalaj, sunt folosite cutii speciale de hârtie cu certificare FSC® MIX, care garantează că hârtia utilizată este produsă având în vedere protecția naturii și sustenabilitatea pădurilor.
Bogat în vitamine, minerale și antioxidanți
Fulgii de ovăz sunt o sursă importantă de o serie de micronutrienți importanți.
*Efectul benefic este obținut pe baza unui aport zilnic de 3 g de beta‑glucan de ovăz.
Ce cereale să alegeți?
Vilgain Fulgii de ovăz instant | Vilgain fulgi de ovăz instant fără gluten | Vilgain Fulgi de ovăz BIO | Vilgain Fulgi de ovăz jumbo fără gluten |
Țara de origine |
Țara de origine |
Țara de origine |
Țara de origine |
Finlanda | Finlanda | Republica Cehă | Finlanda |
Textură |
Textură |
Textură |
Textură |
Extra fină | Extra fină | Mai fermă | Ferm |
Cereale integrale |
Cereale integrale |
Cereale integrale |
Cereale integrale |
Da | Da | Nu | Da |
Fără gluten |
Fără gluten |
Fără gluten |
Fără gluten |
Nu | Da | Nu | Da |
BIO |
BIO |
BIO |
BIO |
Nu | Nu | Da | Nu |
Utilizare ideală |
Utilizare ideală |
Utilizare ideală |
Utilizare ideală |
Pentru terciuri, smoothie‑uri, deserturi dulci și sărate | Pentru terciuri, smoothieuri, deserturi dulci și sărate | Pentru terciuri, chifteluțe, umplutură, presărat pe produse de patiserie și musli de casă | Pentru terci, granola, presărat și aluat de pâine integrală, clătite, ca agent de îngroșare pentru supe și sosuri |
Cumpără | Cumpără | Cumpără | Cumpără |
Ingrediente
100% fulgi de ovăz integral.
Originea fulgilor : Finlanda.
Avertizare alergici: Alergeniisunt evidențiați în ingredientele produsului. Poate conține urme de alte cereale.
Tabele calorice
100 g | % RHP* | |
Valoare energetică | 1522 kJ / 364 kcal | - |
Grăsimi | 7,5 g | - |
- din care acizi grași saturați | 1,3 g | - |
Carbohidrați | 54 g | - |
- din care zaharuri | 1,1 g | - |
Fibre | 11 g | - |
Proteine | 14 g | - |
Sare | 0,01 g | - |
Betaglucani | 4,1 g | - |
Niacină | 4,3 mg | 27 |
Tiamină | 0,33 mg | 30 |
Fier | 4,7 mg | 34 |
Iod | 20 µg | 13 |
Potasiu | 414 mg | 21 |
Magneziu | 142 mg | 38 |
Fosfor | 471 mg | 67 |
Seleniu | 12 µg | 22 |
Zinc | 3,6 mg | 36 |
*RHP - Valoarea aportului de referință pentru un adult mediu (8400 kJ / 2000 kcal).
Recomandările producătorului
- Opărire cu apă fierbinte: se pun 40 g de fulgi în 185 ml de apă sau lapte fierbinte și se lasă să stea timp de 1 minut. Amestecați în proteina preferată, adăugați fructe, Cheat Spread sau unt de nuci sau Topping și aveți o masă complexă rapidă.
- Preparare la cuptorul cu microunde: amestecați 40 g cu 185 ml de apă rece și încălziți timp de 1‑2 minute. Lăsați să stea timp de 1 minut după încălzire. Încorporați proteina preferată, adăugați fructe, Cheat Spread sau unt de nuci sau Topping și veți obține o masă complexă rapidă.
- Preparare pe plită: amestecați 40g cu 185ml de apă rece într‑o cratiță, aduceți la fierbere și amestecați timp de un minut. După ce s‑a încălzit, se lasă să stea timp de 1 minut. Încorporați proteina preferată, adăugați fructe, Cheat Spread sau unt de nuci sau Topping și veți obține o masă complexă rapidă.
- Dacă preferați o consistență mai cremoasă, folosiți lapte la preparare sau amestecați apă și lapte 1:1. Adăugați zahăr sau sare după gust.
- Pentru îmbogățirea proteinelor, puteți adăuga în terciul de cereale fie zerul preferat, fie proteina vegetală vegană pe bază de plante, precum și proteina din ouă (albuș de ou uscat sau lichid). Odată cu adăugarea de albușuri de ou, terciul rezultat va fi mai pufos.
Aviz
- Alimente.
- A nu se păstra la îndemâna copiilor.
- A se păstra într‑un loc uscat și întunecat, se transferă într‑un recipient care se poate închide ermetic.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Alternative populare
Cum folosesc alții produsul
De asemenea, puteți apărea în galerie @Vilgain menționând‑o pe instagram.