Vilgain Fulgi de ovăz fără gluten instant – fulgi de grâu integral ultra cremoși din Finlanda, gata în mai puțin de un minut
Alții cumpără împreună
Fulgi de ovăz integral fără gluten din Finlanda, țara cu cel mai curat sol din lume
Nu există fulgi de ovăz ca fulgi de ovăz.
Am făcut o treabă cinstită în alegerea fulgilor instant fără gluten și alegerea noastră a căzut pe fulgii finlandezi. De ce? Din cauza condițiilor climatice perfecte din Finlanda și a certificărilor care dovedesc siguranța și calitatea lor excepțională din mai multe puncte de vedere.
Terci cremos gata în 2 minute
Fulgii noștri de ovăz sunt ultrafini, se înmoaie foarte repede și creează un terci de ovăz ultrapufos și uniform în doar câteva momente. Trebuie doar să adăugați apă sau lapte și ați terminat. Puteți aromatiza terciul cu toppinguri, proteine, fructe, nuci sau... orice.
Un bol te va sătura și îți va da energie pentru 3‑4 ore.
Datorită indicelui glicemic scăzut, energia din carbohidrații complecși este eliberată treptat , pe parcursul a mai multor ore. Fulgii conțin 11% fibre și leagă bine apa, astfel încât vă mențin, de asemenea, sătul în mod fiabil.
Indice de saturație ( % )
Fulgi de ovăz
Pâine integrală
Fulgi de porumb
Pâine de grâu
Fără gluten
Persoanele cu boala celiacă se pot bucura de acești fulgi, deoarece procesul de producție strict controlat asigură faptul că fulgii nu conțin gluten.
Ambalaj practic și ecologic cu deschidere îmbunătățită
Fulgii sunt ambalați în Finlanda direct la producător, fără elemente intermediare, pentru a minimiza cât mai mult amprenta ecologică. Ca ambalaj se folosesc cutii speciale de hârtie certificată FSC® MIX, ceea ce garantează că hârtia folosită este produsă cu respect pentru natură și durabilitatea pădurilor. În plus, ne‑am jucat cu deschiderea cutiei - nu mai trebuie golită.
Bogat în vitamine, minerale și antioxidanți
Fulgii de ovăz sunt o sursă importantă de o serie de micronutrienți importanți.
*Efectul benefic este obținut pe baza unui aport zilnic de 3 g de beta‑glucan de ovăz.
Ce cereale să alegeți?
Vilgain Fulgii de ovăz instant | Vilgain fulgi de ovăz instant fără gluten | Vilgain Fulgi de ovăz BIO | Vilgain Fulgi de ovăz jumbo fără gluten |
Țara de origine |
Țara de origine |
Țara de origine |
Țara de origine |
Finlanda | Finlanda | Republica Cehă | Finlanda |
Textură |
Textură |
Textură |
Textură |
Extra fină | Extra fină | Mai fermă | Ferm |
Cereale integrale |
Cereale integrale |
Cereale integrale |
Cereale integrale |
Da | Da | Nu | Da |
Fără gluten |
Fără gluten |
Fără gluten |
Fără gluten |
Nu | Da | Nu | Da |
BIO |
BIO |
BIO |
BIO |
Nu | Nu | Da | Nu |
Utilizare ideală |
Utilizare ideală |
Utilizare ideală |
Utilizare ideală |
Pentru terciuri, smoothie‑uri, deserturi dulci și sărate | Pentru terciuri, smoothieuri, deserturi dulci și sărate | Pentru terciuri, chifteluțe, umplutură, presărat pe produse de patiserie și musli de casă | Pentru terci, granola, presărat și aluat de pâine integrală, clătite, ca agent de îngroșare pentru supe și sosuri |
Cumpără | Cumpără | Cumpără | Cumpără |
Ingrediente
Fulgi de ovăz integral fără gluten 100%.
Țara de origine: Finlanda.
Avertizare alergici: Alergenii sunt evidențiați în compoziția produsului.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 1550 kJ / 370 kcal |
Grăsimi | 8 g |
- din care saturate | 1,6 g |
Carbohidrați | 55 g |
- din care zaharuri | 1,2 g |
Fibre | 11 g |
Proteine | 14 g |
Sare | 0 g |
Beta‑glucani | 4,6 g |
Instrucțiuni de preparare
- Se toarnă apă fierbinte: peste 1 cană de fulgi ,se toarnă 1,5 - 2 căni de apă clocotită (100 °C). Se amestecă, se acoperă și se lasă să stea timp de 1 minut.
- Preparare la cuptorul cu microunde: turnați 1 cană de fulgi peste 1,5 - 2 căni de apă rece, amestecați și încălziți timp de 1 - 2 minute. După încălzire, se lasă să stea timp de un minut.
- Preparare pe aragaz: Se pune 1 cană de fulgi într‑o cratiță și se acoperă cu 1,5 - 2 căni de apă rece. Se amestecă constant, se aduce la fierbere și se fierbe timp de 1 minut. După ce s‑a încălzit, se lasă să stea timp de un minut.
Cum ne place terciul nouă
- Se cântăresc 40 - 80 g de ovăz, se adaugă lapte sau apă și se amestecă bine.
- Se încălzește timp de 1 - 2 minute în cuptorul cu microunde sau pe aragaz.
- La final, amestecați cu zer sau cu proteina vegană, adăugați fructe, cremă de nuci sau topping la terci.
- Dacă preferați o consistență mai cremoasă, folosiți 1:1 lapte pentru preparare. Dacă adăugați albușuri de ou uscate sau lichide în timpul gătitului, terciul va fi mai pufos.
- Îndulciți sau sărați terciul după gust
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat și întunecat, se transferă într‑un recipient care poate fi sigilat.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.