4,2
66 evaluări

Absolut delicioasă 😍 perfectă pentru serile de iarnă!

Excelent, dar greu de dizolvat.

Iubesc ciocolata neagră, așa că am ales varianta neagră. Din păcate, nu am fost impresionată. A fost prea amară și nici măcar puțină frișcă sau puțin zahăr nu a ajutat. O să încerc ciocolata cu lapte. Altfel, am fost surprinsă că sunt într-adevăr bucăți de ciocolată în ea 😁.

Ne plac produsele Vilgain, dar acesta este din păcate dezamăgitor. Ne așteptam la o consistență mai groasă și mai fină. Din păcate, nici gustul nu este grozav. Este bine că nu este prea dulce, dar nu este o aromă de ciocolată prea plăcută.

Bună Peter, ne pare rău să auzim că produsul nu ți se potrivește. Dacă nu ți-a plăcut aroma de ciocolată neagră, varianta cu lapte ar putea fi o alegere mai bună pentru tine. Ciocolata noastră caldă are o consistență mai fină, dar am fi bucuroși să luăm în considerare o versiune mai groasă. Vă dorim o zi bună,

Am fost surprinsă de rasele fine de ciocolată, are un gust foarte bun.

cea mai bună băutură de dimineață

Se dizolvă prost. Bucățele mici rămân plutind în băutură, dar în rest, cu miere și lapte este foarte bun.

Aromă foarte bună de ciocolată

Excelent. Dulce nu este deloc atât de gustos. Îl pun direct în spumă cu lapte și nu există nicio problemă de solubilitate nici ca variantă caldă, nici rece. Sau ca stropit pe terci sau la copt.

Ciocolată neagră rasă de calitate