Vilgain Ciocolată caldă BIO – din boabe selectate pentru o aromă bogată de cacao și o consistență catifelată și fină
Vilgain Ciocolată caldă BIO – din boabe selectate pentru o aromă bogată de cacao și o consistență catifelată și fină
🚚
Pe drum
– așteptăm 27.2.
Puneți‑l sub supraveghere și vă vom anunța când va fi în stoc.
100% garanție de returnare a banilor Dacă nu sunteți mulțumit, vă vom returna banii.
Produsul nu se află în prezent în stoc
Produsul nu se află în prezent în stoc
Comandă acum și noi vom livra
luni - marți
Ingrediente
Boabe de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*.
Conținut de boabe de cacao în substanță uscată min. 54%.
*Provine din agricultura ecologică.
Originea boabelor de cacao.
Atenționare pentru alergii: Acest produs poate conține urme de nuci, arahideși lapte.
Ingrediente
Boabe de cacao*, zahăr din trestie*, zahăr uscat lapte*, unt de cacao*.
*Provine din agricultura ecologică.
Originea boabelor de cacao: Republica Dominicană.
Avertizare privind alergiile. Produsul poate conține urme de nuci și arahide.
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2465 kJ / 596 kcal |
Grăsimi | 44 g |
- din care saturate | 27 g |
Carbohidrați | 37 g |
- din care zaharuri | 34 g |
Proteine | 9,2 g |
Sare | 0,15 g |
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 2326 kJ / 563 kcal |
Grăsimi | 40 g |
- din care saturate | 24 g |
Carbohidrați | 36 g |
- din care zaharuri | 30 g |
Proteine | 9,1 g |
Sare | 0,01 g |
Ambalaj: 200 g
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Ambalaj: 200 g
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Dozaj: 25 g (2 linguri)
Doze în pachet: 8
Instrucțiuni de preparare
- Se toarnă 25 g (aprox. 2 linguri) de ciocolată caldă într‑o cană cu lapte sau apă fierbinte (aprox. 50 ml).
- Se amestecă bine.
Aviz
- Alimente, cu zahăr.
- A se păstra într‑un loc răcoros și uscat.
- A se proteja de lumina directă a soarelui.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, ID 29269555.
Alternative populare
Produse similare
Şi alții au cumpărat
Întrebări
1
întrebare cu răspuns
Bună ziua, ciocolata a fost alcalinizată? Cum au fost prelucrate boabele? Mulțumesc.
Bună, Rozarka, ciocolata nu este alcalinizată. Boabele sunt prăjite la o temperatură scăzută pentru a păstra aroma și cât mai mulți antioxidanți. Boabele sunt apoi decojite și apoi măcinate într-un melanger. Vă mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră 😊.