Bé Hà Nguyen

Bé Hà Nguyen

Un sutien care ține, dar nu strânge. O surpriză foarte plăcută.

O gustare sănătoasă care să însoțească televizorul. Siropul de arțar este grozav, dar poate încercați și turta lor de ghimbir cândva, nu veți înceta să o cumpărați!

Cu o bază de pizza, puteți avea o pizza mai repede decât dacă ați comanda-o :)!!! + libertatea de a alege tipurile și calitatea ingredientelor este imbatabilă. Cele peste 100 de recenzii pozitive pentru produs sunt total justificate.

În afara antrenamentelor, este grozav ca tricou de casă - da, este atât de confortabil și sunt foarte pretențioasă în privința hainelor de casă, nimic nu trebuie să mă strângă sau să mă deranjeze. Apreciez cu adevărat literele subtile.

Iubitorii de brânză de vaci, iaurt și terci - de ce nu folosiți încă FlavDrops?Dacă nu vă place deloc brânza de vaci, aruncați doar două picături în ea și veți avea un termox în cel mai scurt timp.

Un adevărat superaliment - atât de subestimat, trecut cu vederea și totuși atât de accesibil. O sursă excelentă de proteine vegetale care nu umflă.

Un MUST-HAVE absolut pentru mușchi și sistemul nervos. Mușchii mei mă dureau adesea nu numai după exerciții fizice, dar mă stresam chiar și atunci când era ceva complet banal. Am încercat să încorporez magneziu și bingo - exact ceea ce aveam nevoie.