4,3
32 evaluări

Îmi place șamponul, are un miros plăcut și îmi spală bine părul. Doar că trebuie să îl aplici de două ori pentru o spumare mai bună. :)

Parfum interesant

Compoziție blândă fără inutile. Eu folosesc și nu mă pot plânge. Miroase uimitor.

Miroase frumos, are o formulă grozavă, dar din păcate nu-mi spală deloc părul. Chiar dacă folosesc mai mult produs, este îngrozitor de greu să scot grăsimea.

Am avut așteptări mari pe baza compoziției naturale, din păcate sunt foarte dezamăgită. Părul este uscat, creponat. Această experiență nu este doar de la prima dată când am folosit șamponul, de fiecare dată când îl folosesc părul meu este într-o stare mizerabilă. Mirosul este și el destul de neplăcut. Alte șampoane naturale mi-au hrănit frumos părul, acesta nu este unul dintre ele.

Bună ziua Greta, vă mulțumim pentru feedback. Vă recomandăm să folosiți șamponul în mod ideal împreună cu masca 😊, deoarece masca hrănește părul 😍. Să aveți o zi minunată.

Șampon mare, dar preț umflat în mod inutil pentru o sticlă atât de mică. Nu voi mai cumpăra din nou.

Am luat varianta "pe bază de plante", abia dacă face spumă și este aproape imposibil de alungat.

Bună Peter, vă mulțumesc pentru recenzia sinceră. Ne pare rău să aflăm că produsul nu este pe placul dumneavoastră. În mod normal, șamponul ar trebui să aibă o consistență lichidă care să permită o aplicare ușoară. Nici spuma nu ar trebui să fie o problemă. Prin urmare, v-am trimis un e-mail și am fi bucuroși să analizăm împreună cu dvs. experiența dvs. Vă dorim o zi bună,
1

Ar fi frumos dacă ar exista un pachet mai mare pentru mai puțini bani, dar altfel de top

Șampon natural perfect, miroase bine, spumează frumos, are un ambalaj mic și practic:) Împreună cu masca este o combinație excelentă. Îmi place la nebunie.

Miros plăcut de plante și blând pe scalp.