Vilgain Praf de copt BIO – Pudră de tartru fără fosfat pentru o coacere mai sănătoasă
Vilgain BIO - praf de copt fără fosfați și fără gluten
Vă întrebați ce se poate face dintr‑un ingredient atât de comun precum praful de copt obișnuit? În primul rând, am evitat fosfații și am folosit în schimb tartru și bicarbonat de sodiu. Acest lucru se datorează faptului că prea mulți fosfați pot provoca un dezechilibru al fosforului și calciului în organism. Un alt beneficiu al pudrei fără fosfați este că este, de asemenea, fără gluten.
Pudra de fosfați provine de la un producător ceh cu o tradiție îndelungată și este de calitate organică. Este excelentă pentru aluat fraged,frămăntat, turtă dulce, clătite etc. Are tendința de a crește la temperatura camerei, spre deosebire de pudra obișnuită. Prin urmare, se recomandă să puneți aluatul la cuptor cât mai repede posibil după ce ați încorporat praful.
Vilgain Praf de copt bio în puncte:
- praf de copt obținut din cremă de tartru și bicarbonat de sodiu.
- fără fosfați și fără gluten
- Calitate BIO
- Producător ceh cu o tradiție îndelungată
- ambalaj 100% reciclabil
Ingrediente
Amidon de porumb organic, agenți de creștere (tartrați de potasiu, carbonați de sodiu).
Tabele calorice
100 g | |
Valoare energetică | 705 kJ / 166 kcal |
Grăsimi | 0 g |
- din care saturate | 0 g |
Carbohidrați | 41 g |
- din care zaharuri | 0 g |
Proteine | <0,5 g |
Sare | 15,4 g |
Recomandările producătorului
- Folosiți cantitatea de praf de copt indicată în rețeta dumneavoastră.
- Ideal pentru utilizare în rețete de copt standard și fără gluten.
- Prelucrați aluatul rapid, astfel încât praful să își facă efectul după ce este introdus în cuptor.
- Dozaj recomandat (pentru 0,5 kg de făină): aluat frecat - 12 g, aluat fraged - 8 g, aluat pentru găluște - 4 g.
Aviz
- Alimente.
- A se păstra într‑un loc uscat.
- Vilgain s.r.o. (fostă Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (fostă Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), ID 29269555.