Vilgain Praf de albus de ou
Recenzie
Pentru a furniza mai multe proteine, top!
se lipește, din păcate îl folosesc doar la copt pentru a adăuga mai multe proteine, în rest nu am găsit altă utilizare...păcat...
Gust bun, dar, din păcate, nu puteți biciui zăpada din ele
Încep să mă îndoiesc un pic de calitatea prelucrării, pentru că al doilea pachet are o culoare gălbuie, care poate e cauzată de gălbenușul care a ajuns accidental în acest lot, sau nu știu cum altfel să explic.
Mare utilizare
Chestii frumoase, solubilitate mai proastă, dar totuși un element permanent pe lista mea de cumpărături.
super, luxos
ACEASTA ESTE O SCHIMBARE DE JOC!!! Cel mai bun din lume - mi-a schimbat bucătăria...fulgii de ovăz sunt ca o cremă, minunată pentru garnituri, doar pentru a întări cașcavalul la coacere... pur și simplu mega, am deja două bucăți în coșul meu :)
În ciuda experienței pe care o am în bucătărie, mi-e greu să lucrez cu produsul și să-l încorporez în rețete. Albușurile lichide nu se compară cu cele sub formă de praf :I
Comandat pentru rețete de prăjituri. Total bun. :)